728x90 AdSpace

  • Latest News

    ADI MUTLULUK DİZİSİ TATLI (ORÇUN İYNEMLİ) KİMDİR - ORÇUN İYNEMLİ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    adi-mutluluk-dizisi-tatli-kimdir
    ADI MUTLULUK DİZİSİ TATLI

    Adı Mutluluk dizisi ile ilgili tüm bilgileri aktarmaya devam ediyoruz. Başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı dizideki tüm karakterler izleyici tarafından sevilerek oldukça iyi tepkiler almaya devam etmektedir. Bu yazımızda sizlere dizideki Tatlı karakteri ile ilgili bilgileri paylaşacağız.

    Üniversite okumak için ailesini karşısına alan Kumsal karakterinin ve okula gizliden kaçak olarak yazılan Batu karakterinin arasında gelişen birbirlerine aşık olmaları ile devam eden bir hikayeyi anlatan dizide oyuncularda oldukça merak edilmektedir.
    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında olan ve oyunculuğu ile dikkat çeken Tatlı karakteri izleyici tarafından merak edilmektedir. Adı Mutluluk dizisi Tatlı karakterini Orçun İynemli canlandırmaktadır. Bizde sizler için adı mutluluk dizisi tatlı kimdir ve Orçun İynemli kimdir gibi bilgileri sizler için derledik.

    ADI MUTLULUK DİZİ OYUNCULARI>>>

    Adı Mutluluk Dizisi Tatlı Kimdir

    Orçun İynemli Kimdir 

    Adı Mutluluk dizisinde Tatlı karakterini canlandıran Orçun İynemli, Aras Bulut İynemli'nin abisidir. 10 Ekim 1979 yılında İstanbul da doğmuştur. Tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. 1997 yılından bu yana çeşitli özel tiyatrolarda ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yapmıştır.

    Orçun İynemli ayrıca kardeşinin de yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde beraber oynamışlar ve dizide Hüseyin Kenan karakterinin adamını canlandırmıştır. 2004 senesinden beri birçok sinema filmi, dizi ve reklam filmlerinde rol almıştır. Ayrıca birçok film ve dizilerde de dublaj yapmaktadır. 

    Orçun İynemli Sinema: 
    Sonsuz-2009 
    Eyvah Eyvah-2010 

    Orçun İynemli Dizileri: 
    Koçum Benim-2000 
    Hırsız Polis- 2005 
    Avrupa Yakası 

    Orçun İynemli Reklam: 
    Eti Tadında-2007 
    Profilo-2008 
    Tekstil Bank
    Eti Aşkolsun 
    Telefunken 
    Neova Sigorta

    adı mutluluk tatlı, adi mutluluk dizisi tatlı, adı mutluluk dizisindeki tatlı kim, adı mutluluk dizisi tatlı kimdir, adı mutluluk tatlı gerçek adı, adı mutluluk tatlı resimleri, orçun iynemli kimdir, orçun iynemli biyografi, orçun iynemli resimleri, orçun iynemli kaç yaşında, orçun iynemli boyu kilosu kaç, orcun iynemli, orçun iymenli kim

    Orçun İynemli Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ADI MUTLULUK DİZİSİ TATLI (ORÇUN İYNEMLİ) KİMDİR - ORÇUN İYNEMLİ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top