728x90 AdSpace

  • Latest News

    İNADINA AŞK DENİZ (CEM BELEVİ) KİMDİR - CEM BELEVİ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    inadina-ask-deniz-kimdir
    İNADINA AŞK DENİZ KİMDİR

    Başrollerinde Can Yaman, Açelya Topaloğlu, Yeşim Dalgıçer, Nilay Duru, Eren Vurdem ve Bilge Şen'in yer aldığı İnadına Aşk dizi oyuncuları arasında yakışıklı sanatçı Cem Belevi de yer almaktadır. Birbirinden başarılı oyuncuların yer adlığı dizideki karakterleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Kim Ne Derse Desin Aşk için şarkısı ile tanınan ve sevilen sanatçı Cem Belevi bu şarkıda Ayşe Akın ile düet yapmıştır. Başarılı bir çıkış yakalayan ikili daha sonrasında dizilerde oynamaya başlamışlardır. 

    İnadına Aşk dizisinde Deniz karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu ve sanatçı Cem Belevi sergilediği performans ilede dizinin en çok beğenilen isimlerinde olmayı başarmıştır. Cam Yaman ile iki kardeşi canlandıran başarılı oyuncu hakkındaki tüm bilgiler araştırılmaya başlamıştır.

    İnadına Aşk dizisinin merak edilen sempatik, yakışıklı oyuncusu Deniz karakteriyle karşımızda olan Cem Belevi hakkındaki bilgilerini, resimlerini, biyografi bilgilerini sizler için araştırdık ve derledik. 

    İNADINA AŞK OYUNCULARI>> 

    İnadına Aşk Deniz Karakteri Kimdir?

    Cem Belevi Kimdir

    İnadına Aşk Dizisinde Deniz Karakterini canlandıran Cem Belevi, 4 Haziran 1987 yılında İzmir'de doğmuştur. Üniversite eğitimi için yurt dışına giden Cem Belevi, İngiltere'de ilk 6 ay Cambridge'te dil eğitimi, sonrasında 1 sene Londra David Game College'ta ekonomi ve 3 sene Brunel Üniversitesi?nde Uluslararasi İşletme okuyarak üniversite eğitimini başarıyla tamamladı. Cem Belevi, orada kaldığı yıllarda London Scholl Of Contemporary Music (LCCM)'te; Blues, Jazz ve Şan eğitimi aldı.

    Üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine Londra da dünyaca ünlü bir şirkette çalışarak başlayan Cem Belevi, kısa bir sure sonra profesyonel müzik yapmak ve şarkı söylemek için, çevresinin de baskısıyla her şeyi bırakıp Türkiye'ye döndü.

    2011 yılında yakın aile dostu Osman Taşdaş ile albüm çalışmalarına başladı. Cem Belevi söz ve müziklerinde kendi imzası bulunan şarkılarından oluşan "Bilmezsin" isimli ilk albümünü 2013'te müzikseverlerin beğenisine sundu. Ayrıca birçok dernek organizasyonları ve çeşitli etkinliklerde de şarkılarını söyleme fırsatı buldu. Son olarak Ayşe Akın ile söylediği Kim Ne Dersin isimli şarkı ile tanınan Cem Belevi şimdi ise İnadına Aşk dizisinde rol almaktadır.

    inadına aşk dizisi deniz, inadına aşk deniz kimdir, inadına aşk dizisi deniz kim, inadına aşk dizisindeki denizin gerçek adı, inadına aşk dizisi deniz hangi dizilerde oynadı, inadına aşk dizi oyuncuları kimler, inadına aşk dizisi deniz karakteri, inadina ask dizisi deniz, cem belevi kim, cem belevi kimdir, cem belevi kaç yaşında, cem belevi şarkıları, cem belevi sanatçı mı, cem belevi ayşe akın kim ne derse desin, cem belevi resimleri,

    İnadına Aşk Dizisi Damla - İlay Erkök Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Defne - Açelya Topaloğlu Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Yalın - Can Yaman Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Çınar - Eren Vurdem Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Ezgi - Cevahir Turan Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Yeşim - Nilay Duru Kimdir>>

    Cem Belevi Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İNADINA AŞK DENİZ (CEM BELEVİ) KİMDİR - CEM BELEVİ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top