728x90 AdSpace

  • Latest News

    RİSİNG STAR TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KİMLER - RİSİNG STAR YARIŞMACILARI KİMLER

    rising-star-juri-uyeleri-kimler
    RİSİNG STAR YARIŞMASI

    TV8 kanalını satın aldıktan sonra tüm programlarını bu kanalda toplayan başarılı yapımcı Acun Ilıcalı şimdi yepyeni bir şarkı yarışması ile yine ekranlarda olmaya devam edecek. Birbirinden başarılı bir çok programın sahibi olan Acun yeni yarışması Rising Star Türkiye ile Tv 8 ekranlarından izleyicinin karşısında olacaktır.

    Daha önce O Ses Türkiye yarışması ile büyük reyting yakalayan Acun ılıcalı yeni yarışması Rising Star Türkiye ile aynı başarıyı sürdürmeyi planlıyor. Birbirinden değerli yarışmacı adayları ve tanıdık sevilen jüri üyeleri ile ekranlarda olacak. Peki Rising Star Türkiye yarışması nasıl bir yarışma olacak ve jüri üyeleri ile yarışmacılar kimler olacak. Şimdi tüm TV8 izleyicisinin merak ettiği Rising Star Türkiye yarışması jüri üyeleri kimler olacak. Yazımızın devamında tüm bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

    Rising Star Jüri Üyeleri Kimler

    - Demet Akalın
    - Mustafa Sandal
    - Gülben Ergen
    - Fuat Güneri

    Birbirinden değerli bu 4 jüri üyesi ile ekrana gelecek olan Rising Star yarışması yarışmacıların kimler olacağı yarışma başladığında belli olacaktır. Bizde sizler için yarışmacıların kimler olduğunu buradan ilerleyen zamanlarda duyuracağız. Birde Rising Star yarışma formatı nasıl olacaktır.

    Rising Star Türkiye Nasıl Olacak? 
    Rising Star yarışmasına katılmak için ilk olarak başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru direkt olarak yapılabildiği gibi video gönderilerek de yapılabiliyor. Ancak Rising Star başvuru alımlarında video ile yapılan başvurular, direkt yapılan başvurulara göre değerlendirme kısmında öncelikli olacak. Videolu başvurunun öncelikli olarak değerlendirmeye alınmasının nedeni 1. başvuru elemesinin daha hızlı bir şekilde yapılması. 
    Normalde 1. başvuru elemeleri için Acun Medya ekibinden birkaç kişi herkesin bulunduğu şehre giderek her adayı 3-4 dakika heyecan ve mimik testine tabi tutacak. Daha sonra bu çekimler İstanbul’da profesyonel bir jüri ekibi tarafından tekrar incelenecek. Elemelerin ardından Risin Star Türkiye’de yarışmacı olmaya hak kazananlar birbirleriyle düelloya çıkacak. Ancak bu defa elenecek yarışmacıya sadece jüri karar vermeyecek. Bunun yanında izleyiciler online olarak oylamaya katılabilecek. Yapılan oylamalar kimin eleneceğini kimin devam edeceğini ortaya çıkaracak.

    rising star yarışması ne zaman başlıyor, rising star yarışma başvurusu, rising star yarışmacıları kimler, rising star jüri üyeleri kimler, rising star yarışması hakkında bilgi, rising star yarismasi ne zaman nasıl olacak, rising star türkiye yarışması jürileri kimler olacak, rising star yarışmacı isimleri, rising star yeni bölüm ne zaman, rising star 3 ağustos
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: RİSİNG STAR TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KİMLER - RİSİNG STAR YARIŞMACILARI KİMLER Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top