728x90 AdSpace

  • Latest News

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR JANSET (MERVE ÇAĞIRAN) KİMDİR - MERVE ÇAĞIRAN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    tatli-kucuk-yalancilar-janset-kimdir
    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR JANSET KİMDİR

    Yayınlandığı ilk bölümden itibaren oldukça ilgi gören ve takip edilen Tatlı Küçük Yalancılar dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Üniversiteli 5 kız arkadaşın başından geçen olayları anlatan dizide arkadaşlardan birisi kaybolur.

    Bir gün gittikleri partide Açelya'nın ortadan kayboluşu ile hayatları değişen bu arkadaşlar daha sonra gelen bir mesaj ile tekrar bir araya geleceklerdir. Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek deniz ve Büşra Develi gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin başlaması ile birlikte izleyicinin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan oyuncuların arasında Janset karakterini canlandıran Merve Çağıran isimli oyuncu gelmektedir.

    Yazımızın devamında Merve Çağıran hakkındaki bilgileri ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Janset karakteri hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz. Ayrıca dizinin diğer oyuncularına ve resimlerine de aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

    Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Janset Karakteri Kimdir?

    Merve Çağıran Kimdir

    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Janset karakterini canlandıran 10 Kasım 1992 yılında Balıkesir’de doğmuştur. Ama çocukluğu İzmir ilinde geçmiştir. İlk okul ve lise eğitimlerini de İzmir de tamamlayan güzel oyuncu Lise hayatından beri tiyatro ve oyunculuğa düşkün birisi olmuştur. 

    Ailesinin oyunculuk konusunda çok destek verdiğini söyleyen başarılı oyuncu 4 yıldır İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul’a gelmesi ile beraber Akademi 35 buçuk sanat merkezinde iyi bir eğitim almış olan Merve Çağıran oyunculuğun ve Müziğin onu çok mutlu ettiğini her fırsatta söyleyen oyuncu her zaman amaçlarınında bu yönde olduğunu belirtiyor. İyi bir film ve güzel bir müzik dinlemekle cok rahat mutlu olabileceğini belirtmiştir. 

    tatlı küçük yalancılar janset kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi janset resimleri, tatlı küçük yalancılar janset gerçek adı, dizisindeki janset kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar janset, merve çağıran kimdir, merve çağıran kaç yaşında, merve çağıran resimleri, merve çağıran biyografi, merve cagiran kim,


    Merve Çağıran Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TATLI KÜÇÜK YALANCILAR JANSET (MERVE ÇAĞIRAN) KİMDİR - MERVE ÇAĞIRAN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top