728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir?

    Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları'na sürpriz bir oyuncu dahil oldu.

    Survivor'ın güzel yarışmacılarından biri olan Fatmagül Fakı Güneşin Kızları dizinde rol alacak. Fatmagül Fakı 2013'de katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Survivor'ın ardından bir çok teklif alan Fatmagül Fakı, Kanal D'de yayınlanan D Magazin programının sunuculuğu yapıyor.

    Güneşin Kızları Didem Kimdir?


    Güneşin Kızları dizisindeki Didem karakterinin güzel sunucu Fatmagül Fakı canlandırıyor. Fatmagül Fakı canlandıracağı Didem karakteri için kamera karşısına geçti. Dizinin oyuncuları ile kısa sürede kaynaşan Fatmagül Fakı bolca fotoğraf çekerek takipçileri ile paylaştı. Fatmagül Fakı'nın canlandıracağı Didem karakterinin 7 Ağustos'ta yayınlanacak olan 8. bölümde izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

    Fatmagül Fakı Kimdir?


    Fatmagül Fakı, 3 Şubat 1990'da Konya'da dünyaya geldi. Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü'den mezun olduktan sonra kısa bir süre Türk Hava Yolları'nda kabin memurluğu yaptı. 2013'de katıldığı Survivor yarışmasında gönüllüler grubunda yer aldı. Dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği nedeniyle bütün dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde senarist Ece Yörenç'in oğlu Ali Yörenç'le nişanlanan Fatmagül Fakı halen Kanal D'de yayınlanan D Magazin'in sunuculuğunu yapıyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top