728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güneşin Kızları Melisa - Ege Kökenli Kimdir?

    Güneşin Kızları dizisinin gizemli karakteri Melisa'yı güzel oyuncu Ege Kökenli canlandırıyor. Savaş'ın kayıp olan sevgilisi olan Melisa'nın ortaya çıkıp çıkmayacağı önümüzdeki bölümlerde belli olacak.
     
    Güneşin Kızları'nda Melisa karakterini canlandıran Ege Kökenli son olarak Show TV'de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisinde rol almıştı. Güzel oyuncu Tolgahan Sayışma'nın canlandırdığı Yiğit Kozan'ın kız kardeşi Yaren'i canlandırıyordu.

    Güneşin Kızları Melisa Kimdir?


    Savaş'ın sevgilisi olan Melisa gizemli bir olayla ortadan kaybolur. Savaş çok sevdiği sevgilisi Melisa'nın ortadan kaybolduğu gece neler yaşandığını hatırlayamaz. Savaş o geceyi hatırlamadığı için kendisinin Melisa'ya bir şey yapmış olmasından endişeleniyor. Bu takıntısı yüzünde bir süre klinikte tedavi gören Savaş tedavinin ardından toparlanır. Ama yine de her gözünü kapadığında Melisa'yı düşünmekten kendini alamaz. Melisa'ya ne olduğu önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

    Ege Kökenli Kimidir?


    Ege Kökenli, 20 Mart 1993'de İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde tamamlayan güzel oyuncu 2004'ten itibaren dizilerde rol almaya başladı. En İyi Arkadaşım ve Anadolu Kaplanı gibi dizilerde rol alan genç oyuncu Yahşi Cazibe dizisinde aykırı Rockçı rolü ile dikkatleri üzerine çekti. İlerleyen yıllarda rol aldığı Öğretmen Kemal ve Çalıkuşu dizilerinde de başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu son olarak Asla Vazgeçmem dizisinde rol aldı. Güneşin Kızları dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen güzel oyuncu Savaş'ın sevgilisi Melisa'yı canlandırıyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güneşin Kızları Melisa - Ege Kökenli Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top