728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÖKHAN ÖZEN 2015 MASKE ALBÜMÜ VE ŞARKILARI - 2015 GÖKHAN ÖZEN ŞARKILARI

    gokhan-ozen-maske-albumu
    GÖKHAN ÖZEN MASKE ALBÜM ŞARKILARI

    Türk pop müziğinin hem yakışıklı hemde başarılı isimleri arasında olan Gökhan Özen yepyeni albümü ile sevenlerinin karşısında oldu ve albüm tüm müzik marketlerde yerini aldı.
    Uzun süredir hazırlanmak olan Gökhan Özen'in yeni albümünün ismi Maske olarak belirlenmiş ve albümdeki tüm şarkıların sözleri ve müzikleri aranjeleri başarılı sanatçı Gökhan Özen'e aittir. Kendi stüdyosunda kayıtlarını yapan Gökhan Özen yabancı isimlerle de çalışmıştır ve Maske isimli albümünü 4 farklı ülkede çalışarak tamamlamıştır.

    Birbirinden güzel 14 şarkının yer aldığı albümde 13 yeni şarkı ve İstisna isimli şarkının ise 2 versiyonu bulunmaktadır. Gökhan Özen Maske albümünün çıkış parçası olarak Mis isimli şarkı seçilmiştir. Ayrıca Mis ve Deliyim isimli şarkılarda Gökhan Özen'in eşi Selen Özen'in vokalleri bulunmaktadır. Albümde yer alan şarkılar sanatçının 24 şarkısının arasından seçilen şarkılardır. Yazımızın devamında Gökhan Özen Maske albüm şarkılarını bulabilirsiniz.

    Gökhan Özen 2015 Maske Albüm Şarkıları
    01- Gökhan Özen - Mis Şarkı Sözleri>>
    02- Gökhan Özen - Rastlantı
    03- Gökhan Özen - Umutsuz Vaka
    04- Gökhan Özen - Korkak
    05- Gökhan Özen - Yanlış Numara
    06- Gökhan Özen - Sevme Zalimi
    07- Gökhan Özen - Maske
    08- Gökhan Özen - Eski Defter
    09- Gökhan Özen - Deliyim
    10- Gökhan Özen - Yalnızlık
    11- Gökhan Özen - Taahhüt
    12- Gökhan Özen - Değişir Dünya
    13- Gökhan Özen - İstisna
    14- Gökhan Özen - Rastlantı(Radio Edit)

    Gökhan Özen 2015 yeni albümünde yer alan 14 şarkının listesi yukarıdaki gibidir. Daha sonraki günlerde albümde yer alan şarkıların sözleri burada olacaktır. Albüm hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

    gökhan özen yeni albümü, 2015 gökhan özen şarkıları, 2015 gökhan özen maske albümü, 2015 maske gökhan özen, gökhan özenin yeni albümü, gökhan özenin yeni albüm şarkıları, gökhan özen maske sözleri, gökhan özen mis şarkı sözleri, gökhan özen 2015, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÖKHAN ÖZEN 2015 MASKE ALBÜMÜ VE ŞARKILARI - 2015 GÖKHAN ÖZEN ŞARKILARI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top