728x90 AdSpace

  • Latest News

    31 TEMMUZ 2015 ÜTOPYA ELENEN KİM OLDU - BU HAFTA ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ

    utopyada-kim-elendi
    31 TEMMUZ ÜTOPYA KİM ELENDİ

    İlgi ile izlenen Ütopya yarışmasında eleme öncesi herkes yeni eleme için stratejilerini belirlemeye ve oylamada kimlerin adını yazacağını belirlemeye başladılar. Oldukça gergin anlar yaşanan ütopya da bakalım bu akşam neler olacak. Bu hafta dokunulmazlık kazanan isimlerin belli olması ile birlikte eleme gecesi yaşanacak olan oylamada yarışmacılar kimlerin isimlerini yazacaklar. Geçen hafta Pınar'ın elenmesinin ardından bu hafta elenen yarışmacı 31 Temmuz Cuma akşamı belli olacak. 

    Her hafta Semih'in yazmak istediği Bahadır bu hafta dokunulmazlık kazanamadı ve elemeye girecek isimler arasında yer aldı. Peki Semih ve grubundakiler bu akşam Bahadır'ı yazacaklar mı. Bahadır elemeye kimle kalırsa elenmez ve kimin gazetesi çok satıldı gibi bir çok tahmin yapılmaya devam ederken, ütopya da yazılan isimlerin kimler olduğu ve en az gazete satışı olan kişinin kim olduğunu sizlere yazımızın devamında paylaştık. işte 31 Temmuz Ütopya eleme gecesi ve elenen isimin kim olduğu ile ilgili bilgileri.

    31 Temmuz Ütopya'da Kim Elendi
    Elenen Kişi Belli Olduğunda Burada Olacaktır.
    Sizce Bu Akşam Kim Elenir?

    Ütopya da 3. hafta gazete satışlarında en çok gazetesi satılan yarışmacılar Serkan, Tuncay, Semih, Altar ve Murat oldu dolayısıyla bu kişiler bu hafta dokunulmazlık kazanan kişiler oldu. yarışmada ilk dokunulmazlığı kazanan Murat ve grubu bu hafta nasıl bir yol izleyecekler. Kürretülayn ile devamlı tartışma yaşayan Meral bu hafta grubun yazacağı isim mi olacak. Semih, oylamada Bahadır'ın ismini yazacak mı. 

    - Semih ve grup eğer Bahadır'ı yazarlarsa Bahadır iki hafta üst üste dokunulmazlık kazandığı için gazete satışları bu hafta da yüksek olabilir yani Bahadır'ın karşısına kim çıkarsa çıksın Bahadır elenmeyecek gibi görünmektedir. 
    - Semih ve grubu büyük ihtimalle Kurretülayn ile tartışma yaşayan Meral ismini yazacaklar.
    - Bir diğer ihtimal ise Raşit ismi olmaktadır. Semih'ler geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Raşit ismini yazabilirler.
    - Bireyseller ise Semih'in kanadı kırmak için Kürretülayn ismini yazacaklardır.
    Bu ihtimaller tabi bizim sizler için paylaşmış olduğumuz ihtimallerdir. Herşey yarışma sırasında belli olacaktır. Sizlerinde yazmak ve paylaşmak istediğiniz şeyler var ise yorum bölümünden yazarak diğer izleyiciler ile paylaşabilirsiniz. 

    Sizce Bu Hafta Kim Elenecek?

    ütopya 31 temmuz kim elendi, 31 temmuz ütopya oylama sonuçları, ütopyada kim elendi 31 temmuz, bu hafta ütopyada kim elendi, ütopya kim kimi yazdı, 31 temmuz ütopya eleme, cuma günü kim elendi, 31 temmuz 2015 cuma ütopyada kim elendi, utopya raşit mi elendi, kurretülayn elendi mi, ütopya yazılan isimler, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 31 TEMMUZ 2015 ÜTOPYA ELENEN KİM OLDU - BU HAFTA ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top