728x90 AdSpace

  • Latest News

    30 TEMMUZ ÜTOPYA KİMLER DOKUNULMAZ OLDU - ÜTOPYADA DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR KİMLER

    utopya-kimler-dokunulmazlik-kazandi
    ÜTOPYA DOKUNULMAZLIK KAZANAN İSİMLER (30 Temmuz 2015)

    Sevilen yarışma Ütopya da sular durulmuyor. Her anlarında tartışma ve kavga eden yarışmacılar arasında ipler geriliyor. Semih ile grubundakiler ve bireyseller arasındaki tartışmalar durmak bilmezken, ütopyada eleme sistemine yeniden değişiklik geldi ve artık internet yada sms oylaması olmadan seçilen isimler arasında en az gazete satışı olan kişi elenecektir. 

    Bilindiği gibi daha da önem kazanan ütopya gazete satışları yarışmacılara dokunulmazlık da kazandırıyor ve elemelerde isimleri yazılmıyor. Böylelikle dokunulmazlık kazanan kişiler dışındaki yarışmacılar arasında oylama yapılarak potaya giren isimlerden bir tanesi yarışmaya veda ediyor. Yeni sistemde 3. haftaya gelinen ütopyada bu hafta yani 30 Temmuz Perşembe dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu. Gazete satışlarından en çok gazetesi satılan kişiler arasından 5 tanesi dokunulmazlık kazandı. işte 30 Temmuz Perşembe ütopya 3. hafta dokunulmazlık kazanan simler.

    Ütopya 3. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı (30 Temmuz Perşembe)

    - Altar
    - Semih
    - Murat
    - Tuncay
    - Serkan


    Giderek artan gazete satışları sonrasında yarışmacılardan dokunulmazlık kazanan 5 isim yukarıdaki gibidir. Diğer iki haftaki satışlara göre Bahadır bu hafta dokunulmazlık alanlar arasında yok ve bakalım Bahadır'ın ismi yazılacak mı?. Her yarışmacı kendi gazetesinde yayınladıkları haberler ve başlıklarla adeta birbirlerine karşı meydan okumaktadırlar.

    ÜTOPYA GAZETELERİ NASIL NEREDEN ALINIR>>

    Ütopya yarışmacılarının gazetelerini sizde almak ve yarışmacılara destek olmak isterseniz. Ütopya gazetelerini internet veya sms ile satın alabilirsiniz. Bu hafta üçüncü gazete satış sonuçları açıklandı ve bu hafta dokunulmaz olan kişiler belli oldu. Yazımızın devamında bu hafta ütopyada kimler dokunulmaz oldu, eleme gecesinde kimlerin isimleri yazılmayacak gibi tüm bilgileri bulabilirsiniz.

    3. hafta ütopya gazete satışları, bu hafta ütopyada en çok kimin gazetesi satıldı, ütopya gazete satış sonuçları, ütopya da kimler dokunulmazlık kazandı, 30 temmuz ütopyada dokunulmaz olan kişiler kimler, bu hafta ütopyada kimler dokunulmaz oldu, 30 temmuz perşembe ütopya dokunulmazlık kazananlar, ütopya 30 temmuz gazete satış sonuçları, utopya kimler dokunulmazlik kazandi 3. hafta,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 30 TEMMUZ ÜTOPYA KİMLER DOKUNULMAZ OLDU - ÜTOPYADA DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR KİMLER Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top