728x90 AdSpace

  • Latest News

    BU HAFTA ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ (PINAR, RAŞİT, MERAL, KÜRRETÜLAYN)

    utopya-bu-hafta-kim-elendi
    24 TEMMUZ ÜTOPYA KİM ELENDİ

    Daha önce elenen 6 yarışmacının geri dönmesi ile heyecanlı bir şekilde devam eden Ütopya da ilk eleme yapılacaktır. Artık eleme sistemi değişen ütopyada gazete satışları neticesinde en çok gazetesi satılan 5 kişi elemeye katılmayarak dokunulmaz olmaktadır. Geçen hafta yapılan ilk ütopya oylamasında elenmek üzere ismi yazılan kişiler Meral ve Pınar olmuştu.

    Dokunulmazlık kazanan 5 kişiden hariç elemeye katılan 11 kişi arasında oylama yapılması sonucunda bilindiği gibi Pınar ile Meral ilk adaylar oldu ve bunların karşısına 2 yarışmacı daha seçilecek ve eleme 4 kişi arasında yapılacaktır. 

    Öncelikle bu hafta yani 22 Temmuz Çarşamba akşamı açıklanan ütopya 2. hafta gazete satışları sonrasında yeni haftada dokunulmazlık kazanan isimler açıklandı. Bu hafta da yine gazeteleri en çok satılan kişiler Tuncay, Semih, Bahadır, Serkan ve Altar oldu yani bu isimler bu haftada dokunulmazlık kazandılar. 

    24 Temmuz Cuma akşamı ütopya eleme sonuçları açıklandı ve elenen isim belli oldu. İşte 24 Temmuz ütopya eleme sonuçları...


    24 TEMMUZ CUMA ÜTOPYA KİM ELENDİ
    ELENEN İSİM PINAR OLDU

    Ütopya 22 Temmuz Çarşamba Elemeye Kimler Kaldı.

    Bu hafta 22 Temmuz Çarşamba akşamı yapılan ütopya oylamasında en çok ismi yazılan kişiler belli oldu. 

    - Raşit
    - Kürretulayn

    Toplamda elemeye kalan 4 yarışmacı isimleri şu şekildedir.
    Meral, Pınar, Raşit, Kürretülayn

    Ütopya ilk hafta elemeye kalan isimler Meral ve Pınar olmuştu. Bu hafta ise elemeye kalan isimler Raşit ve Kürretulayn oldu. Şimdi bu 4 kişi arasında sms oylaması yapılacak ve elenen isim belli olacaktır. Bakalım ütopyada kim elenecek Raşit mi, Kürretülayn mı, Meral mı, Pınar mı elenecek. 

    utopya kim elendi, utopya kim dokunulmaz, utopya kimler dokunulmaz, utopya dokunulmazlik kimler aldı, elemeye kimler kaldı, utopya meral elendi mi, ütopya kurretülyan elendi mi, ütopya 22 temmuz elemeye kalan isimler kimler, 24 temmuz ütopya kim elendi, ütopya 24 temmuz elenen
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: BU HAFTA ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ (PINAR, RAŞİT, MERAL, KÜRRETÜLAYN) Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top