728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEBAKAN DİZİSİ RÜZGAR (İSMAİL EGE ŞAŞMAZ) KİMDİR - İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR BİYOGRAFİ

    gunebakan-dizisi-ruzgar-kimdir
    GÜNEBAKAN DİZİSİ RÜZGAR KİMDİR

    Tekirdağ Şarköy ilçesinde çekilen ve bir anda izleyenlerin beğenisini kazanan Günebakan dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük başarı yakalamıştır. İki aşığın yıllar sonra aynı kasabada karşılaşmaları ve bir araya gelmeleri ile başlayan hikaye anlatacaktır.

    Günebakan dizi oyuncuları arasında İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Asuman Dabak, Güzide Arslan, Tarık Papuççuoğlu, Murat Balcı, Ceren Soylu, Pınar Deniz, Kaan Turgut gibi başarılı birçok oyuncu yer almaktadır. 
    Dizide Rüzgar ve Günce karakterleri arasında geçen aşkı konu alacak olan hikayede iki aile arasında ticari ilişkiler için yapılacak bir evlilik anlaşması da yer alacaktır.

    Başarılı oyuncu kadrosu arasında tüm oyuncuların merak edilmesinin yanı sıra dizide en dikkat çeken isim ise Rüzgar karakteri olmaktadır. Rüzgar karakterini yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandırmaktadır. Yazımızın devamında İsmail Ege Şaşmaz hakkındaki bilgileri sizler için derledik. 

    GÜNEBAKAN DİZİ OYUNCULARI>>

    Günebakan Dizisi Rüzgar Karakteri Kimdir?

    İsmail Ege Şaşmaz Kimdir


    Günebakan dizisinde Rüzgar karakterini canladıran İsmail Ege Şaşmaz 25 kasım 1993 yılında Manisa’da doğdu. Çağatay Uluçay İlköğretim okulunda okudu. Polinas Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. İlknur ve Yaşar Şaşmaz çiftinin büyük oğludur. Ayrıca Aytaç isimli bir erkek kardeşi vardır. Oyunculuk serüveninin ‘Sınıfta Acil Servis’ adlı oyunla, Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışması’nda aldığı ödülle başladığnı söylüyor. 

    Genç oyuncu Güneşi Beklerken dizisi ile birlikte yıldızı parladı. Genç ve yakışıklı oyuncu bir çok reklam filminde de oynamıştır. Manisa Belediyesi Konservatuarı’nı erkeklerde birincilikle kazanan İsmail Ege, konservatuarı ilk yılında bırakıp henüz 14 yaşında iken kısa bir İzmir macerasından sonra, İstanbul’a giderek oyunculuğa başlamıştır. Boş zamanlarında bowling oynayan, buz pateni yapan, at binmeyi, şarkı söylemeyi çok seven, ayrıca şarkı sözü ve şiir yazmaktan da büyük keyif alan bir karaktere sahiptir. Sevgilisi Ela Topçuoğlu‘dur. Boyu 178 cm, kilosu 76′dır. 

    İsmail Ege Şaşmaz’ın Oynadığı Dizi Ve Filmler 
    Güneşi Beklerken 
    Reklam Filmleri 
    Serçe Sarayı

    ismail ege şaşmaz, ismail ege şaşmaz kimdir, ismail ege şaşmaz resimleri, ismail ege şaşmaz biyografi, ismail ege şaşmaz hayatı, ismail ege şaşmaz kim, ismail ege şaşmaz kaç yaşında boy kilosu kaç, ismail ege şaşmaz hangi dizilerde oynadı, günebakan dizisi rüzgar, günebakan dizisi rüzgar resimleri, günebakan dizisi rüzgar gerçek adı, gunebakan ruzgar karakteri

    İsmail Ege Şaşmaz Resimleri

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEBAKAN DİZİSİ RÜZGAR (İSMAİL EGE ŞAŞMAZ) KİMDİR - İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR BİYOGRAFİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top