728x90 AdSpace

  • Latest News

    HANDE YENER KIŞ KIŞ CİNLER ŞARKI SÖZLERİ - 2015 HANDE YENER YENİ KIŞ KIŞ CİNLER ŞARKISI

    hande-yener-kis-kis-sarki-sozleri
    HANDE YENER KIŞ KIŞ ŞARKI SÖZLERİ

    Yıllardır hepimizin bildiği dilimize dolanan kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah adlı şarkıyı hepimiz Kemal Sunal'ın filminden hatırlıyoruz. Şimdi bu şarkı yepyeni bir şekilde ve yeni müziğiyle karşımıza çıktı. 

    Yaza damga vurmaya hazırlanan Hande Yener bu kış kış isimli şarkı ile adından söz ettirmeyi planlıyor. Başarılı sanatçı Hande Yener 2015 yeni single albümü Kış Kış ile tüm müzik marketlerde yerine aldı. 

    Bu muhteşem şarkının sözleri başarılı sanatçı Berksan'a aittir. Kış Kış şarkısı için çekilen klip ise Hande Yener'in kendi mekanı olan Sebastian Beasch'ta çekilmiştir. Bu yazın en gözde şarkılarından olmaya aday olan Hande Yener Kış Kış şarkısı şimdiden herkesin beğenisini toplamış ve dillerde dolanmaya başlamıştır. Bizde sizler için bu yazımızda Hande Yener Kış Kış isimli yeni şarkısının sözlerini derledik.

    Hande Yener Kış Kış Şarkı Sözleri 

    Bana kaç takla düğümlü 
    Ben bile unuturken dünümü 
    Ne işin var oralarda 
    Bulamadın bir dengini Yönünü 

    Bana kaç takla düğümlü 
    Belliki kronik bu durumu 
    Biriktirdi beni biriktirdi 
    Kutlarım Koleksiyonunu 

    Boş işler, Yaş o işler 
    Seni kurtarmaz mutlu etmez 
    Eskiler, benle dolu eskiler 
    Senin için dualar edeceğim 

    Cin çık, cin çık, cin çık 
    Yallah cinler yallah 
    Kış kış cinler kış kış 

    hande yener yeni şarkısı, hande yener yeni klip şarkısı, hande yener kış kış sözleri, hande yener kış kış cinler kış kış, hande yener 2015 kışkış, kış kış hande yener, kışkış şarkısını kim söylüyor, hande yener kis kis sozleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HANDE YENER KIŞ KIŞ CİNLER ŞARKI SÖZLERİ - 2015 HANDE YENER YENİ KIŞ KIŞ CİNLER ŞARKISI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top