728x90 AdSpace

  • Latest News

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR SELİN (BÜŞRA DEVELİ) KİMDİR - BÜŞRA DEVELİ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    tatli-kucuk-yalancilar-selin-kimdir
    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR SELİN KİMDİR
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Bu yaza damga vuracak bir yeni dizi de Star Tv den geldi. Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden güzel ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizide 5 kişilik bir arkadaş grubunda olan Hande, Selin, Ebru, Aslı ve Açelya çok iyi arkadaştırlar. 

    Bir gün gittikleri partide Açelya'nın ortadan kayboluşu ile hayatları değişen bu arkadaşlar daha sonra gelen bir mesaj ile tekrar bir araya geleceklerdir. Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek deniz ve Büşra Develi gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin başlaması ile birlikte izleyicinin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan oyuncuların arasında selin karakterini canlandıran Büşra Develi isimli oyuncu gelmektedir.

    Yazımızın devamında Büşra Develi hakkındaki bilgileri ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Selin karakteri hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

    Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Selin Karakteri Kimdir?

    Büşra Develi Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini canlandıran Büşra Develi 10 Ekim 1993 yılında İstanbul da doğmuştur. 22 yaşında olan güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümü mezunudur.

    Daha önce hiç bir dizide rol almayan güzel oyuncunun ilk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisi olmaktadır. Büşra Develi bu diziden önce ise Eti pop Kek reklamında oynamıştır. Güzelliği ve sergilediği oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakmayı başaran Büşra Develi 1.78 boyunda ve 54 kg ağırlığındadır.
    sonhaberler2.blogspot.com' aittir
    tatlı küçük yalancılar selin kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi selin resimleri, tatlı küçük yalancılar selinin gerçek adı, dizisindeki selin kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar selin, büşra develi kimdir, büşra develi kaç yaşında, büşra develi resimleri, büşra develi biyografi, busra develi kim,

    Büşra Develi Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TATLI KÜÇÜK YALANCILAR SELİN (BÜŞRA DEVELİ) KİMDİR - BÜŞRA DEVELİ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top