728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serenay Sarıkaya Kimdir (Boyu, Kilosu, Saç Rengi, Göz Rengi, Burcu Nedir)

    Serenay Sarıkaya 1 temmuz 1991 yılında Antalya'da dünyaya gelmiştir. Henüz 15 yaşındayken bir güzellik yarışmasına katılarak kariyer basamadığındaki ilk adımı atmıştır. Aynı yıl içerisinde ilk oyunculuk deneyimini Şaşkın adlı filmle yaşamıştır. Ardından 2008 yılında Plajda filmiyle sinemada yardımcı oyuncu olarak yer almıştır. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin adlı animasyon filminde seslendirme yaparak farklı bir yeteneğini de ortaya koymuştur. İlk başrolünü 2011 yılında Hoşçakal filmi ve Sarah karakteri ile yaşamıştır. Ünlü polisiye dizisi Behzat Ç. sinema filmini çektiğinde Serenay Sarıka'da filmde oynamıştır.



    Televizyon hayatına sinemadan daha sonra başlar. 2008 yılında Peri Masalı ve Limon Ağacı dizileriyde rol alır. Limon Ağacı dizisi onun için önemlidir çünkü orada ilk başrolünü oynar. Ardından Adanalı dizisiyle adından iyice söz ettirmeye başlar. Gittikçe ünlü olmaya başlayan oyuncu Adanalı dizisinde ki Sofia Dikkaya rolüyle çok sevilir. Kariyerinde koşarak yükselmeye başlar ve peşpeşe dizi teklifleri alır. Lale Devri dizisinde başrolde oynar. Daha sonra Medcezir dizisinde kariyerinin zirvesine ulaşır. Şuanda Türkiye'de en çok takip edilen genç oyuncuların başında gelmektedir. 2014'de Altın Kelebekte en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır.

    Serenay Sarıkaya Nereli? Nerede Oturuyor?

    Serenay Sarıkaya biyografilerine baktığımız da bazı kaynaklar Ankaralı olduğunu söylerken bazıları ise Antalyalı yazıyor. Hatta bir kaç tanesi ise Avusturya doğumlu olduğunu iddia ediyor. Bizde kesin bir bilgiye henüz ulaşamadık. Nerede oturduğu hakkında da kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak şuanda Antalya'da ailesiyle birlikte tatilde olduğu söyleniyor.

    Serenay Sarıkaya İnstagram Hesabı: @serenayss
    Serenay Sarıkaya Twitter Hesabı: @SrnySrkyResmi
    Serenay Sarıkaya Facebook Hesabı Adresi: serenaysarikayasayfasi
    Imdb:http://www.imdb.com/name/nm3020763

    Serenay Sarıkaya Boyu: 175 cm
    Serenay Sarıkaya Kilosu: 57 kg
    Serenay Sarıkaya Göz Rengi: Kahverengi
    Serenay Sarıkaya Burcu: Yengeç
    Serenay Sarıakya Saç Rengi: Doğal olarak kumraldır yalnız sarıya boyatmaktadır.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serenay Sarıkaya Kimdir (Boyu, Kilosu, Saç Rengi, Göz Rengi, Burcu Nedir) Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top