728x90 AdSpace

  • Latest News

    KİRALIK AŞK DİZİ MÜZİĞİ YAĞMUR DİNMİYORSA SÖZLERİ - AYDİLGE KİRALIK AŞK DİZİSİ JENERİK MÜZİĞİ

    kiralik-ask-dizi-muzigi
    KİRALIK AŞK DİZİ MÜZİĞİ SÖZLERİ

    Star Tv de yayınlanan ve bu yazın en çok izlenen dizileri arasında yerini alan Kiralık Aşk dizisi yepyeni bölümleri ile izleyicinin beğenisini toplamaya ve ilgi ile takip edilmeye devam etmektedir. Yeni bölümleri ile her hafta ekrana gelen dizi izleyenlere keyifli anlan yaşatmaktadır.

    Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasında Elçin Sangu, Barış Arduç, Sinem Öztürk, Salih Bademli ve Sanem Yeles gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Star TV'nin en iddialı dizilerinden olan Kiralık Aşk dizisi konusu ve oyuncuları kadar dizi müziği ile de oldukça beğenilmektedir.

    Kiralık Aşk dizisinde çalan yağmur dinmiyorsa, yollar bitmiyorsa ve sen misin ilacım benim, ben kalbinde bi kiracı diye devam eden bu muhteşem şarkıyı kim söylüyor diye oldukça merak edilmeye başlamıştır. Kiralık Aşk dizisinde çalan şarkıyı başarılı sanatçı Aydilge söylemektedir. Aydilge daha öncede Kiraz Mevsimi dizisi için söylediği şarkı ile de oldukça beğeni toplamıştı. Başarılı ve sevilen sanatçı şimdi Kiralık Aşk dizisi için söylediği şarkı Yağmur Dinmiyorsa isimli şarkısı şimdi dilden dile dolanmaktadır. Bizde sizler için Kiralık Aşk dizisinde çalan Yağmur Dinmiyorsa isimli şarkının sözlerini derledik.

    Kiralık Aşk Dizisi Jenerik Müziği 
    Yağmur dinmiyorsa yollar bitmiyorsa 
    Sen üzülme bi gülümse gel benimle 
    Her şey bitti derken 
    Şansım döndü birden 
    Aşk öyle bir mucize 

    Benimle gel gülümse gel 
    Hayat bazen zor olsa da yine güzel 
    Benimle gel gülümse gel 
    Hayat bazen zor olsa da yine güzel 
    Sen misin ilacım 
    Ben kalbinde bi kiracı 
    Yerleşicem sımsıksı ben 
    Aşk başladı (gel hemen) 
    Sen misin ilacım 
    Ben kalbinde bi kiracı 
    Yerleşicem sımsıksı ben 
    Aşk başladı (gel hemen)

    Kiralık Aşk Defne Kimdir>>
    Kiralık Aşk Ömer Kimdir>>

    aydilge kiralık aşk şarkısı, kiralık aşk dizisinde çalan şarkı, kiralık aşk aydilge şarkısı, aydilge yağmur dinmiyorsa şarkı sözleri, kiralık aşk dizi müziği, kiralık aşk dizisinde aydilgenin söylediği şarkı, kiralık aşk jenerik müziği, kiralık aşk şarkı sözleri, kiralık aşkta çalan şarkının sözleri, senmisin ilacım ben kalbinde kiracı şarkı sözleri, kiralik ask sarki sozleri,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KİRALIK AŞK DİZİ MÜZİĞİ YAĞMUR DİNMİYORSA SÖZLERİ - AYDİLGE KİRALIK AŞK DİZİSİ JENERİK MÜZİĞİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top