728x90 AdSpace

  • Latest News

    ÇİLEK KOKUSU BARIŞ (UTKU ATEŞ) KİMDİR - UTKU ATEŞ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    cilek-kokusu-baris-kimdir
    ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ BARIŞ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Star Tv de başlayan ve ilk bölümü ile oldukça sevilen Çilek Kokusu dizisi ekranlarda olmaya devam ediyor. İlgi ile izlenen Çilek Kokusu dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

    Çilek Kokusu dizisi başrollerinde sevilen isimler yer almaktadır. Özellikle Demet Özdemir hayranlarının büyük heyecanla izlediği dizide yakışıklı oyuncu Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor.

    Çilek Kokusu dizisi bu yazın en çok izlenecek dizileri arasında gösterilirken dizi oyuncuları arasında birbirinden başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Sizlere daha önce Çilek Kokusu dizi oyuncuları kimler ve karakter isimleri gibi bilgilerin yanı sıra oyuncularını da tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Çilek Kokusu dizisinde Barış karakterini canlandıran Utku Ateş dizi içerisinde en çok aranan ve beğenilen isimlerin başında gelmektedir. Bizde sizlere bu yazımızda Utku Ateş hakkında merak edilenleri ve resimlerini derledik. İşte Çilek Kokusu Barış karakteri ve Utku Ateş hakkında bilgiler.

    ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI>>

    Çilek Kokusu Dizisi Barış Karakteri Kimdir?

    Utku Ateş Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Çilek Kokusu dizisinde Barış karakterini canlandıran Utku Ateş, 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. Çilek Kokusu dizisinde başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Utku Ateş Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Radyo Televizyon bölümü ve ardından yine aynı üniversitede reklamcılık bölümünü bitirmiştir. 


    Oyunculuk hayatına ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alarak başlayan yakışıklı oyuncu Utku Ateş Akademi 35,5 da temel oyunculuk eğitimi ile yönetmen Nezaket Çoşkun ve Merve Girgin den kamera oyunculuğu eğitimleri almıştır. Dizinin yanı sıra daha çok reklam filmlerinde rol alan oyuncu Flo, Anadolu Hayat, Ruffles, Halley, Knorr, Turkcell, Algida, Beko ve Paşabahçe reklamlarında oynamıştır.

    çilek kokusu barış, çilek kokusu barış karakteri, çilek kokusu barışın gerçek adı, çilek kokusu barış kimdir, çilek kokusu barış kaç yaşında, çilek kokusu barışın boyu kilosu, utku ateş kimdir, utku ateş biyografi, utku ateş kaç yaşında, utku ateş resimleri, utku ateş hangi dizlerde oynadı, cilek kokusu baris, cilek kokusu dizi oyunculari, utku ates kimdir

    Utku Ateş Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ÇİLEK KOKUSU BARIŞ (UTKU ATEŞ) KİMDİR - UTKU ATEŞ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top