728x90 AdSpace

  • Latest News

    Acil Servis Dizisi Oyuncuları, Konusu, Ne Zaman Başlayacak?

    Show TV efsane dizi Doktorlar'dan sonra yeni bir hastane dizisini daha ekrana taşıyor. Acil Servis isimli dizisinde bir çok ünlü isim rol alıyor. Sağlam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Acil Servis dizisi oldukça iddialı geliyor.

    Acil Servis Dizisi Başrol Oyuncuları ve Oyuncu Kadrosu


    Baş rollerinde Kuzey Güney ve Bugünün Saraylısı dizilerinden tanıdığımız Serhat Teoman, Emret Komutanım ve Eve Düşen Yıldırım dizilerinde rol alan Seda Akman ve Ali Ayşe'yi Seviyor ile Bir Yusuf Masalı dizilerinde başarılı bir performans sergileyen Nur Erkul yer alıyor. Acil Servis dizisinde ayrıca Tamer Tıraşoğlu, Suzan Aksoy, Gökhan Soylu ve Yağmur Ünal gibi tanınmış isimler de rol alıyor.

    ACİL AŞK ARANIYOR DİZİSİ TANITIM FRAGMANI İZLE


    Acil Servis Dizisi Konusu ve Hikayesi


    Doktorlar dizisinin yapımcısından yeni hastane dizisi: Acil  Servis. Bir hastanenin Acil Servis'inde yaşanan hayat mücadelesinin anlatıldığı Acil Servis dizisinde hayatla ölüm arasındaki ince çizgide gidip gelen insanların hikayesi anlatılıyor. Acil Servis doktorları bir yandan yaralı gelen insanları hayatta tutabilmek bir yandan da hasta yakınlarını sakinleştirmek için uğraşır. Diğer bir yandan da her insan gibi özel hayatlarıyla ilgili planlar yaparlar. Ancak bu planlar Acil Servis'ten gelen bir haberle askıya alınır. Çünkü insan hayatı her şeyin üstündedir.

    Etiketler: Acil Servis  Dizisi, Acil Servis  Oyuncu Kadrosu, Acil Servis Oyuncuları, Acil Servis Dizisi Konusu, Acil Servis Dizisi Hikayesi, Acil Servis Show TV, Acil Servis Ne Zaman - Hangi Gün ?, Acil Servis Hangi Kanalda?, Acil Servis Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi,  Acil Servis Doktorlar, Acil Servisdeki Doktor
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Acil Servis Dizisi Oyuncuları, Konusu, Ne Zaman Başlayacak? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top