728x90 AdSpace

  • Latest News

    MilaT Dizisi Oyuncuları, Konusu, Hikayesi

    TRT 1 yeni bir diziyle daha ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı MİT'in yabancı istihbarat teşkilatlarıyla olan mücadelesinin anlatılacağı Milat dizisi 3 Nisan'da TRT 1'de ekrana gelecek. Dizinin baş rollerinde Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, Elvin Levinler ve Mustafa Uğurlu yer alıyor.

    MilaT Dizisi Oyuncuları ve Oyuncu Kadrosu


    Milat dizisinin başrolünde efsane dizi EZEL'de Ramiz dayının gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar yer alıyor. Genç oyuncu Ufuk Baraktar'a usta isimler Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen ve Demir Karahan eşlik ediyor. Milat dizisinde ayrıca Tatar Ramazan dizisinden tanıdığımız Burcu Kara, Başak Sayan ve Yasemin Öztürk de yer alıyor.


    Ufuk Bayraktar - Hamza
    Burcu Kara - Gökçe 
    Başak Sayan - Esin
    Mustafa Uğurlu - Asaf
    Elvin Levinler - Duru
    Demir Karahan - Murat
    İlhan Şeşen - Yıldıray
    Yasemin Öztürk - Figen
    Burç Kümbetlioğlu - Sinan
    İsmail Hakkı - İbrahim
    Ayfer Dündar Şaşmaz - Begüm
    Seda Yılmaz - Derya

    MilaT Dizisi Konusu ve Hikayesi


    Milat dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yabancı istihbarat teşkilatlarıyla olan mücadelesi anlatılıyor. Teşkilatın en başarılı elemanlarından biri olan Hamza çok zorlu görevleri kayıpsız yerine getirmiş başarılı bir askerdir.  Küçük yaşta babasız kalan Hamza yetiştirme yurduna verilir. Akıllı ve çalışkan bir çocuk olan Hamza dikkatleri üzerine çeker. Küçük yaştan itibaren yetiştirilir ve istihbaratın en iyi elemanlarından biri olur. Tek başına üstlendiği operasyonları başarıyla tamamlayan Hamza teşkilatın başkanı Murat bey tarafından İKK'ya alınır. İKK yabancı istihbaratçılarla mücadele eden özel bir ekiptir.


    MilaT Nerede Çekiliyor?


    TRT 1'in yeni dizisi MİlaT'ın ilk bölümlerinin çekimleri Bodrum'da yapılıyor. Bodrum'da yapılan çekimlerde yerel halktan figüranlar da kullanılıyor. Figüran seçmelerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

    Etiketler: MilaT Dizisi, MilaT Oyuncu Kadrosu, MilaT Oyuncuları, MilaT Dizisi Konusu, MilaT Dizisi Hikayesi, MilaT TRT1, MilaT Ne Zaman - Hangi Gün?, MilaT Hangi Kanalda?, MilaT Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: MilaT Dizisi Oyuncuları, Konusu, Hikayesi Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top