728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ulan İstanbul Derya - Sevtap Özaltun Kimdir?

    Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstabul'daki Derya karakterini genç oyuncu Sevtap Özaltun canlandırıyor. Oyunculuk kariyerine çeşitli markaların reklam filmlerinde rol alarak başlayan güzel oyuncu çeşitli dizilerde rol alsa da asıl çıkışı Ulan İstanbul dizisiyle yaptı.

    Ulan İstanbul Derya Kimdir?


    Oyunculuk eğitimi alan ama bir türlü iş bulamayan yeni mezun bir genç kız olan Derya babasının hapse girmesiyle büyük sıkıntı yaşar. Babasını kurtarmak için 1 milyon lira bulması gereken Derya çaresizce çabalarken kadar ağlarını örmeye başlamıştır. Babasını çok seven ve kendini ona borçlu hisseden Kademir'le tanışan Derya'nın hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Kandemir ve ekibi pis işler yapan zenginleri soyan bir çetedir. Derya babasını kurtarması için gerekli olan parayı bulmak için Kandemir'in ekibine katılır. Ekipteki Ferdi'ye aşık olan Derya da artık ekipten biridir.

    Sevtap Özaltun Kimdir?


    1984'de Artvin'de dünyaya gelen Sevtap Özaltun, Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine büyük firmaların reklam filmlerinde rol alarak başladı. Daha sonra dizi oyunculuğuda yapan genç oyuncu Canım Ailem ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde rol aldı. İki sezondur Ulan İstanbul dizisinde başarılı bir performans sergileyen Sevtap Özaltun 2014'de vizyona giren Yağmur: Kıyamet Çiçeği filminde de rol alarak oyunculuk kariyerini güçlendirdi.

    Sevtap Özaltun resmi instagram hesabı @sevtapozaltunn
    Sevtap Özaltun resmi twitter adresi @sevtap_ozaltun


    Etiketler: Ulan İstanbul Derya Kimdir? Ulan İstanbul Derya Ayşegül Gerçek Adı Ne? Ulan İstanbul Derya Gerçek Hali, Ulan İstanbul Dizisi, Sevtap Özaltun Kimdir? Sevtap Özaltun Biyografisi, Sevtap Özaltun instagram Adresi, Sevtap Özaltun Twitter Adresi, Sevtap Özaltun Dizileri, Sevtap Özaltun Kaç Yaşında? Sevtap Özaltun  Fotoğrafları,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ulan İstanbul Derya - Sevtap Özaltun Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top