728x90 AdSpace

  • Latest News

    Asla Vazgeçmem Nur - Amine Gülşe Kimdir?

    Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Asla Vazgeçmem çok yakında başlıyor. Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir gibi oyuncuların yer aldığı dizi oldukça iddialı. Genç ve güzel oyuncu Amine Gülşe'nin Nur karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

    Asla Vazgeçmem Nur Gerçek Adı Ne? Amine Gülşe Kimdir?

    1991'de İsveç'in Gothenburg kendinde dünyaya gelen Amine Gülşe 2014'de katıldığı Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçildi. Güzel model ilk oyunculuk deneyimini Show TV'de yayınlanacak olan Asla Vazgeçmem dizisinde yaşayacak. Deneyimli oyuncu Tolgahan Sayışman'la birlikte kamera karşısına geçecek olan Amine Gülşe'nin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.  Amine Gülşe, Asla Vazgeçmem dizisinde inatçı bir aşık olan Nur'u canlandıracak. Sosyal medyada sıkça fotoğraf paylaşan Amine Gülşe'nin Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarına @gulseamine adresinden ulaşabilirsiniz.






    Etiketler: Asla Vazgeçmem Nur Kimdir? Asla Vazgeçmem Nurun Gerçek Adı Ne? Asla Vazgeçmem Nur Gerçek Hali, Asla Vazgeçmem Nur, Amine Gülşe Kimdir?  Amine Gülşe Biyografisi,  Amine Gülşe instagram Adresi,  Amine Gülşe Twitter Adresi,  Amine Gülşe Dizileri, Amine Gülşe Kaç Yaşında?  Amine Gülşe Fotoğrafları, Amine Gülşe Resimleri, Amine Gülşe Asla Vazgeçmem, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Asla Vazgeçmem Nur - Amine Gülşe Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top