728x90 AdSpace

  • Latest News

    Gönül İşleri Bedir - Can Yaman Kimdir?

    Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri'nin gizemli yakışıklısı Bedir'i genç oyuncu Can Yaman canlandırıyor. Asıl mesleği avukatlığı kısa bir süre yaptıktan sonra oyuncu olmaya karar veren Can Yaman, Gönül İşleri dizisi ile oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yaptı. Bedir karakteri ile kısa sürede sevilen genç oyuncu gösterdiği performansla izleyicilerden tam not aldı.

    Gönül İşleri Bedir Kimdir?


    Kan davası yüzünden memleketinden kaçıp İstanbul'a gelen Bedir hayata sımsıkı tutunan çalışkan bir gençtir. Düşmanları peşine düşmesin diye kendisini ölü olarak göstermiş, hayatını kimliksiz sürdürmektedir. Bulduğu gündelik işlerle hayatını sürdürmeye çalışan Bedir'in hayatı düğün organizasyonu yapan Servet'le karşılaşması ile değişir. Servet'in kolu kanadı haline gelen Bedir'in hayatı düzene girer. Servet ve ailesine iyice yakınlaşan Bedir gönlünü Sevda'ya kaptırır.


    Gönül İşleri Dizisi Oyuncu Kadrosu İçin Tıkla!

     

    Can Yaman Kimdir? 


    1989'da İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Mezun olduktan sonra kısa bir süre mesleğini yapan Can Yaman tanıdıklarının yönlendirmesiyle oyunculuğa geçiş yapmış. Oyunculuk konusunda eğitimi olmayan Can Yaman asıl eğitimin sette olduğuna inanıyor. İlk dizisi olan Gönül İşleri'nde rol aldığı oyunculardan çok şey öğrendiğini ve onları hoca gibi gördüğünü belirten genç oyuncu Sinem Kobal'a hayran olduğunu belirtiyor. Can Yaman'ın en sevdiği oyuncular ise Şener Şen, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel.

    Can Yaman Resmi Instagram Hesabı @canyaman
    Can Yaman Resmi Twitter Adresi @canyaman1989


    Etiketler: Gönül İşleri Bedir Kimdir? Gönül İşleri Bedir Gerçek Adı Ne? Gönül İşleri Bedir Gerçek Hali, Gönül İşleri Bedir Bıyıksız Hali, Can Yaman Kimdir?  Can Yaman Biyografisi,  Can Yaman instagram Adresi,  Can Yaman Twitter Adresi,  Can Yaman Dizileri,  Can Yaman Kaç Yaşında?  Can Yaman Fotoğrafları, Can Yaman Resimleri, Can Yaman Gönül İşleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gönül İşleri Bedir - Can Yaman Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top