728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ulan İstanbul Greta - Wilma Elles Kimdir?

    Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Sevilen oyuncu Wilma Elles Almanya'dan gelen Greta isimli karakteri canlandıracak.

    Ulan İstanbul Greta Kimdir?


    Nevizadeler Firuz'un işlerini yapmak zorunda kalır. Firuz, Kandemir ve ekibinin yapacağı işlere destek olsun diye Almanya'dan Greta adında bir kurye getirtir. Greta, Nevizedaler'in içine girerek ekiple birlikte konakta yaşamaya başlar. Mahallenin dikkatlerini üzerine çeken Greta, Maşuka'nın da kıskançlık krizlerine girmesine neden olur. Ama Greta gözüne Karlos'u kestirmiştir.

    Wilma Elles Kimdir?


    1986'da Köln'de dünyaya gelen Alman asıllı güzel oyuncu ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde rol aldı.  Dizideki Caroline karakteri ile ün yapan oyuncu daha sonra rol aldığı El Yazısı, Çanakkale Çocukları, Laz Vampir Tirakula ve Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi sinema filmleri ile oyunculuk kariyerini sürdürdü. Güzel oyuncu önümüzdeki haftalardan itibaren Ulan İstanbul dizisideki Greta karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.


    Etiketler: Ulan İstanbul Greta Kimdir? Ulan İstanbul  Greta Gerçek Adı Ne? Ulan İstanbul  Greta  Gerçek Hali, Wilma Elles Kimdir? Wilma Elles Biyografisi,Wilma Elles  instagram Adresi,Wilma Elles  Twitter Adresi,Wilma Elles  Dizileri, Wilma Elles  Kaç Yaşında? Wilma Elles Fotoğrafları, Wilma Elles Resimleri, Wilma Elles Ulan İstanbul ,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ulan İstanbul Greta - Wilma Elles Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top