728x90 AdSpace

  • Latest News

    En Sevdiğim 3 Şarkı Yarışması - ATV

    ATV'nin merakla beklenen yeni şarkı yarışması En Sevdiğim 3 Şarkı 18 Ocak Paraz akşamı başlıyor. Jüri üyeliğini Nihat Doğan, Hande Ataizi ve Burak Kut'un yapacağı yarışmanın sunuculuğunu ise Behzat Uygur yapacak. Sahne gerisinde ise Bu Tarz Benim'den tanıdığımız Özlem Özden ve Tuğçe Ergişi yarışmacıların sahne öncesi heyecanlarını paylaşacaklar.

    En Sevdiğim 3 Şarkı Yarışmasının Formatı


    En Sevdiğim 3 Şarkı yarışması 12 kişinin katılımı ile 3 turdan oluşuyor. 12 kişi en sevdiği şarkıları jüri karşısında seslendirecek. 1. turda 12 yarışmacı ilk 6 içinde yer alarak 2. tura çıkmaya çalışacak. 2. turun sonunda ise ilk üçe kalan yarışmacı finalde 50.000 TL kazanmak için yarışacak. Jüri üyeleri yarışmacıları değerlendirirken herhangi bir kritere bağlı kalmayacaklar.

    En Sevdiğim 3 Şarkı Jüri Üyeleri 


    En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasının jüri üyeleri şarkıcı Nihat Doğan, oyuncu Hande Ataizi ve Ankara'nın Dikmeni dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Burak Kut'tan oluşuyor.

    En Sevdiğim 3 Şarkı Sunucuları


    En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasının sahne sunuculuğunu usta isim Behzat Uygur yapıyor. Sane gerisinde yarışmacılar ve aileleriyle röportaj yapan sunucular ise Bu Tarz Benim yarışmasıyla adılarını duyuran Özlem Özden ve Tuğçe Ergişi yapıyor.


     EN SEVDİĞİM 3 ŞARKI BAŞVURU FORMU


    En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasının başvuru formunu doldurmak için BURAYA tıklayın.

    En Sevdiğim 3 Şarkı Yarışması, En Sevdiğim 3 Şarkı ATV, En Sevdiğim 3 Şarkı Özlem Özden, En Sevdiğim 3 Şarkı Tuğçe Ergişi, En Sevdiğim 3 Şarkı Yarışmacılar, En Sevdiğim 3 Şarkı Hangi Gün?, En Sevdiğim 3 Şarkı Hangi Kanalda?, En Sevdiğim Üç Şarkı,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: En Sevdiğim 3 Şarkı Yarışması - ATV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top