728x90 AdSpace

  • Latest News

    Poyraz Karayel Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Kanal D 2015'in ilk haftalarına iddialı bir diziyle merhaba diyor. Kanal D'nin yeni dizisi Poyraz Karayel'de aşkın ve dostluğun yanı sıra kin ve intikam da en güçlü şekilde yaşanıyor. Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ve minik oyuncu Ataberk Mutlu yer alıyor.

     Poyraz Karayel Dizisi Oyuncuları, Poyraz Karayel Oyuncu Kadrosu

    İlker Kaleli - Poyraz Karayel
    Burçin Terzioğlu - Ayşegül (Poyraz'ın sevgilisi)
    Ataberk Mutlu - Sinan Karayel (Poyraz'ın oğlu)
    Şebnem Hassanisoughi - Begüm (Poyraz'ın eski karısı)
    Musa Uzunlar - Bahri Umman (Mafya Babası)
    Celil Nalçakan - Zülfikar
    Ece Özdikici - Songül
    Ali İl - Sadreddin Umman
    Cem Cücenoğlu - Taş Kafa

    Poyraz Karayel Tanıtım Framganı İzle

     

    Poyraz Karayel Dizisi Konusu ve Hikayesi

    Poyraz hayatın kendisine oynadığı oyun sonrası işinden, ailesinden, eşinden ve çok sevdiği oğlundan ayrılmak zorunda kalır. Poyraz, bütün bu zorluklara rağmen hayatı ciddiye almaz ve adeta onunla dalga geçer. Poyraz'ın hayatta değer verdiği tek şey canından çok sevdiği oğlu Sinan'dır. Mahkeme tarafından eski karısına verilen oğluna kayın pederi sahip çıkar. Poyraz oğlunu kayınpederinin elinden almak için çareler ararken eski amiri Mümtaz'dan bir teklif gelir. Eski amiri Poyraz'dan Bahri Umman isimli mafya babasının yanına girerek kendisine bilgi sağlamasını ister. Bunun karşılığında da oğluna kavuşmasında yardımcı olacağını söyler. Çaresiz olan Poyraz amirinin bu teklifini kabul eder. Bu gelişmelerin yanı sıra Ayşegül isimli güzel bir kızla karşılaşan Poyraz ilk görüşte ondan hoşlanır. Aynı şekilde Ayşegül de Poyraz'dan etkilenmiştir. Ama geleceği olmayan bir aşk başlamak üzeredir. Zira Ayşegül, Poyraz'ın yanına sızmaya çalıştığı Bahri Umman'ın kızıdır. Bu durumu öğrenen Poyraz gerçekleri Ayşegül'den saklayacaktır.

     Poyraz Karayel Dizisi Hangi Kanalda, Ne Zaman, Hangi Gün?

    İmkansız aşkların ve acımazsız düşmanlıkların yaşanacağı Poyraz Karayel dizisi 7 Ocak 2015'ten itibaren her salı 20:00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

    Etiketler: Poyraz Karayel Dizisi, Poyraz Karayel Oyunucu Kadrosu, Poyraz Karayel Oyuncuları, Poyraz Karayel Dizisi Konusu ve Hikayesi, Poyraz Karayel Kanal D, Poyraz Karayel Ne Zaman - Hangi Gün ?, Poyraz Karayel Hangi Kanalda?, Poyraz Karayel Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poyraz Karayel Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top