728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serçe Sarayı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Yeni sezonda Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi başarılı dizilerle reyting rekabetinde rakiplerini yakalamayı başaran Star TV'den iddialı bir dizi daha geliyor. Türkiye'de ve Ortadoğu ülkelerinde oldukça popüler olan Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrolde yer aldığı Serçe Sarayı dizisi yakında Star TV'de ekrana gelecek.

    Serçe Sarayı Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Serçe Sarayı dizisinin başrolünde güzel oyuncu Songül Öden yer alıyor. Gümüş ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerindeki başarılı performansı ile dikkat çeken Songül Öden yeni dizisi Serçe Sarayı ile de adından çok söz ettireceğe benziyor. Arap ülkelerinde oldukça popüler olan Songül Öden geçtiğimiz günlerde Ortadoğu'da en iyi kadın oyuncu seçilmişti. Serçe Sarayı dizisinde Songül Öden'e yakışıklı oyucu Mert Fırat eşlik edecek. Tıpkı Songül Öden gibi başarırlı bir kariyere sahip olan Mert Fırat son olarak İntikam dizisinde Beren Saat'le birlikte rol almıştı. Mert Fırat , Serçe Sarayı'ndan Kadir karakterini canlandıracak. Kadronun dikkat çeken bir diğer ismi ise Alican Yücesoy. Dizide ayrıca İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Esra Dermancıoğlu, Erkan Bektaş, Selen Öztürk ve Gülen Karaman gibi bir çok sevilen oyucuyu rol alıyor.


    Songül Öden - Serçe
    Mert Fırat - Kadir
    Alican Yücesoy - Ali Rıza
    İlayda Alişan - Sinem
    İsmail Ege Şaşmaz - Tolga
    Esra Dermacıoğlu - Süla
    Serkan Ercan - Bülent
    Selen Öztürk - Aliye
    Erkan Bektaş - Deli Mahir
    Turgay Kantürk - Memduh
    İpek Bağrıaçık - Melike
    Gülen Karaman - Safiye
    Gürsu Gür - Çıtçıt Kamil
    Selen Domaç - Nermin

    Serçe Sarayı Dizisi Konusu - Hikayesi

    Çok sevdiği eşini bir trafik kazasında kaybeden Serçe kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adar. Sıcak, samimi ve olaylı bir mahallede yaşamını sürdüren Serçe bir çok talip çıkar. Ama kocasının hatırasına duyduğu saygıdan ötürü bütün taliplerini geri çevirir. Ancak yıllar sonra öğrendiği bir gerçek bütün güzel hatıralarını yerle bir eder. Çok sevdiği kocasının uzun zaman onu aldattığını öğrenen Serçe asıl büyük şoku kocasının bir çocuğu daha olduğunu öğrenince yaşar. Öğrendiği büyük sırrın ardından Serçe için artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Eski aşkı Kadir'in de yeniden mahalleye taşınması Serçe'nin kafasının iyice  karışmasına sebep olur.

    Etiketler: Serçe Sarayı Dizisi, Serçe Sarayı Oyunucu Kadrosu, Serçe Sarayı Oyuncuları, Serçe Sarayı Dizisi Konusu ve Hikayesi, Serçe Sarayı Nerede Çekiliyor?, Serçe Sarayı Ne Zaman Başlıyor?, Serçe Sarayı Hangi Kanalda?, Serçe Sarayı Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Serçe Sarayı Star TV , Serçe Sarayı Songül Öden, Serçe Sarayı Mert Fırat
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serçe Sarayı Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top