728x90 AdSpace

  • Latest News

    Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan - Tolgahan Sayışman Kimdir?

    Show TV'nin iddialı dizisi Asla Vazgeçmem çok yakında başlıyor. Tolgahan Sayışman'ın zengin ve başarılı bir iş adamı olan Yiğit Kozan'ı canlandırdığı dizide genç ve güzel oyuncu Amine Gülşe de yer alıyor.

    Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman canlandırıyor. Genç ve başarılı bir iş adamı olan Yiğit Kozan evli ve bir çocuk babasıdır. Anca karısı İclal'le arasında sevgi bağı kalmamış olmasına rağmen oğlu için evli kalmaktadır. Aşk defterini kapatıp kendini işine veren Yiğit, Nur'la karşılaşınca yeniden aşık olur.

    Tolgahan Sayışman Kimdir?


    1981'de İstanbul'da dünyaya gelen Tolgahan Sayışman 2002 ve 2004'te katıldığı yarışmalarda Türkiye'nin en yakışıklı erkeği seçildi. 2005'de katıldığı ve 75 ülkenin katıldığı yarışmadan dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi. Özel olarak oyunculuk eğitimi alan Tolgahan Sayışman ilk oyunculuk deneyimini Acemi Cadı dizisinde konuk oyuncu olarak yaşadı. Yakışıklı oyuncu daha sonra Esir Kalpler, Maçolar, Elveda Rumeli, Aşk Tutulması ve Kavak Yelleri gibi dizilerde rol adlı. Kariyerindeki en büyük sıçramayı ise Yer Gök Aşk ismiyle başlayıp daha sonra Lale Devri ismini alan ve 6 sezon süren dizide yaptı.






    Etiketler: Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan Kimdir? Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan Gerçek Adı Ne?Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan Gerçek Hali, Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan Sakalsız Hali, Tolgahan Sayışman Kimdir?  Tolgahan Sayışman Biyografisi,  Tolgahan Sayışman instagram Adresi,  Tolgahan Sayışman Twitter Adresi,  Tolgahan Sayışman Dizileri, Tolgahan Sayışman Kaç Yaşında?  Tolgahan Sayışman Fotoğrafları, Tolgahan Sayışman Resimleri, Tolgahan Sayışman Asla Vazgeçmem, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan - Tolgahan Sayışman Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top