728x90 AdSpace

  • Latest News

    Acil Servis Tarık - Serhat Teoman Kimdir?

    Show TV'nin yeni dizisi Acil Servis'in yakışıklı doktoru Tarık'ı başarılı oyuncu Serhat Teoman canlandırıyor. Doktorlar dizisinin yapımcıları tarafından Show TV için çekilen Acil Servis dizisi 3 Şubat'tan itibaren her salı izleyicilerle buluşacak. Dizide bir hastanenin acil servisinde yaşanan hayat mücadeleleri anlatılacak.


    Acil Servis Tarık Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Tarık işine büyük önem veren son derece başarılı bir doktordur. Acil Servis'in yakışıklı doktoru Tarık'ı Serhat Teoman canlandırıyor. Serhat Teoman dizi ile ilgili verdiği röportajda "Çok farkı şeylerle karşılaştık. Doktorluk gerçekten zorlu bir meslekmiş. Yaşanan duygular, insanların sınıra yaklaştığı noktada neler yaşanıyor ilk defa orada (Acil Servis'te) gördük" dedi.

    Serhat Teoman Kimdir?


    İzmir'de dünyaya gelen Serhat Teoman'ın doğum günü 4 Haziran 1983.  Eğitimini 9 Eylül Üniversitesi'inde tamamlayan yakışıklı oyuncu Güzel Sanatlar bölümünden mezun oldu. Dizi piyasasına 2003'de rol aldığı Kurşun Yarası dizisiyle giren Serhat Teoman o günden sonra ekranlardan hiç ayrılmadı. Kanlı Düğün, Ahh İstanbul, Yalancı Yarim, Kız Takımı, Bitmeyen Şarkı ve Gün Akşam Oldu gibi dizilerde rol alan genç oyuncu kariyerindeki asıl çıkışı Kuzey Güney ve Bugünün Saraylısı dizileri ile yaptı.

    Acil Servis Dizisi Tanıtım Fragman İzle

    Serhat Teoman resmi instagram hesabı: instagram.com/serhatteoman
    Serhat Teoman resmi twitter adresi: twitter.com/serhatteoman






    Etiketler: Acil Servis Tarık Kimdir? Acil Servis Tarık Gerçek Adı Ne? Acil Servis Tarık Gerçek İsmi , Acil Servis Doktor Tarık , Serhat Teoman Kimdir?  Serhat TeomanBiyografisi, Serhat Teoman instagram Adresi,  Serhat Teoman Twitter Adresi,  Serhat Teoman Dizileri, Serhat Teoman Kaç Yaşında? Serhat Teoman Fotoğrafları, Serhat Teoman Resimleri, Serhat Teoman Acil Servis Dizisi,  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Acil Servis Tarık - Serhat Teoman Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top