728x90 AdSpace

  • Latest News

    Poyraz Karayel Ayşegül - Burçin Terzioğlu Kimdir?

    Kanal D'nin yeni dizisi Poyraz Karayel'in başrol kadın oyuncusu olan Burçin Terzioğlu dizide kendi ayakları üzerinde duran genç bir doktor olan Ayşegül'ü canlandırıyor.


    Poyraz Karayel Ayşegül Kimdir?

    Ayşegül kendi ayakları üzerinde duran genç bir doktordur. Yaptığı karanlık işlerden hoşlanmadığı için uzun zamandır babasıyla görüşmemektedir. Babasını arayıp sormayan Ayşegül tek başına yaşamını sürdürmektedir. Kendini işine veren, hayatına kimseyi sokmayan ve insanlarla arasına görünmez bir duvar ören Ayşegül'ün hayatı Poyraz'la karşılaşmasıyla değişir. Başı beladan kurtulmayan Poyraz Ayşegül'ü de bu belaların içine sürükler. Poyraz, Ayşegül'ün görüşmediği babasının yanına sızan bir polis muhbiridir. Bu durumu öğrenen Poyraz, babasının adamı olduğunu Ayşegül'den gizler.


    Burçin Terzioğlu Kimdir? 


    1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu özel bir tiyatroda sahne diksiyonu eğitimi aldı. Küçük yaşından itibaren oyunculuk yapan Burçin Terzioğlu 1985'de Şener Şen'in Çıplak Vatandaş filminde kamera karşısına geçti. Bir çok Yeşilçam filminde rol alan güzel oyuncu Mahallenin Muhtarları dizisindeki Simge karakteri ile hala hafızalardaki yerini koruyor. Genç yaşına rağmen Ezel, Merhamet, Fırtına, Melekler Adası, Kadın İsterse, Aliye, Üzgünüm Leyla, Yılan Hikayesi gibi bir çok dizide rol alan Burçin Terzioğlu yeni dizisi Poyraz Karayel'le de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

    Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Burçin Terzioğlu'nun instagram adresi @burcinterzioglu
     Twitter hesabı ise @terziogluburcin

    Poyraz Karayel Ayşegül Fotoğrafları - Resimleri?



    Burçin Terzioğlu Resimleri - Fotoğrafları 






    Etiketler: Poyraz Karayel Ayşegül Kimdir? Poyraz Karayel Ayşegül Gerçek Adı Ne? Poyraz Karayel Ayşegül Gerçek Hali, Poyraz Karayel Dizisi, Burçin Terzioğlu Kimdir?  Burçin Terzioğlu Biyografisi,  Burçin Terzioğlu instagram Adresi,  Burçin Terzioğlu Twitter Adresi,  Burçin Terzioğlu Dizileri,  Burçin Terzioğlu Kaç Yaşında?  Burçin Terzioğlu Fotoğrafları, 

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poyraz Karayel Ayşegül - Burçin Terzioğlu Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top