728x90 AdSpace

  • Latest News

    Survivor All Star 2015 Yarışmacıları

    Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğu yaptığı efsane yarışma Survivor bu sezon farlı bir formatta izleyicilerin karşısına çıkıyor. 2015'de Survivor All Star ismi ile yayınlanacak olan yarışmada şampiyonlar ve en başarılı isimler yer alacak.

    Survivor All Star 2015 Yarışmacıları


    Önceki sezonlarda Survivor'a damga vuran yarışmacılardan oluşacak kadroda birbirinden ünlü isimler var. Geçen yılın birincisi  Turabi Çamkıran, Merve Oflaz, Hilmi Cem ve Pascal Nouma'nın yer aldığı kadroda ayrıca  Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Nadia Zagli.

    Survivor All Star Hangi Kanada? Ne Zaman?


    Önceki yıllarda çeşitli kanallarda yayınlanan Survivor 2015 sezonunda Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8'de yayınlanacak. Survivor All Star'ın 22 Şubat pazar akşamı başlaması bekleniyor.

    Survivor All Star Nerede Çekiliyor?


    Çekimlerine henüz başlanmayan Survivor All Star'ın hangi adada çekileceği şimdilik muamma. Geçtiğimiz sene Panama'da çekilen Survivor'ın bu sezon da aynı yerde çekilme ihtimali yüksek.

     Survivor All Star Yarışmacıları, Survivor All Star Kimler Yarışacak? Survivor All Star Hangi Kanalda? Survivor All Star TV8, Survivor All Star 2015, Survivor All Star Ne Zaman, Survivor All Star Nerede Çekiliyor? Survivor All Star Takımı, Survivor 2015, 2015 Survivor, Survivor All Star Ünlüler, Survivor All Star Gönüllüler,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Survivor All Star 2015 Yarışmacıları Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top