728x90 AdSpace

  • Latest News

    Maral Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra atılıma geçen TV8 yeni bir dizi projesiyle daha ekranlara renk ve rekabet katacak. O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz gibi çok izlenen yarışma programları ile reytingleri alt üst eden TV8 yeni dizisi Maral ile de çok konuşulacağa benziyor. Başrollerinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'in yer aldığı Maral dizisi önümüzdeki haftalarda ekranda olacak.

    Maral Dizisi Konusu - Hikayesi


    "Uçmak için kanatlarımız yok bizim, onun yerine hayallerimiz var. Oysa bazı gerçekler hayallerden daha değerlidir."

    Maral hayalleri olan ve ulaştığı başarıları asla yeterli bulmayan idealist bir moda tasarımcısıdır. Çeşitli sektörlerde hizmet veren büyük bir şirketin moda bölümünde çalışmaktadır. Çalıştığı şirketin sahibinin yurt dışında eğitim görmüş oğulları Maral'a aşık olur. Ama Maral'ın gönlü şirketin gıda bölümünde çikolata yapan aşçıdadır.

    Maral Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Dizi sektörünün en popüler oyuncularından olan Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin esas kız ve esas oğlan olduğu dizide Fırat Altunmeşe, Türkü Turan, Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Bige Önal, Cankat Aydos ve Rıza Akın gibi bir çok tanınmış isim yer alıyor.  

    Genco, Aşkı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizileri ile gönülleri fetheden Hazal Kaya yeni dizisinde genç ve başarılı moda tasarımcısı Maral'ı canlandıracak.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Mete karakteri ile hafızalara kazınan Aras Bulut İynemli ise aynı şirkette çikolata yapan aşçıyı canlandırıyor. Özellikle genç kuşağa hitap eden bir dizi olan Maral izleyicileri ekrana kilitleyecek.

    Maral Dizisi Resimleri - Fotoğrafları

    Etiketler: Maral Dizisi, Maral Oyunucu Kadrosu, Maral Oyuncuları, Maral Dizisi Konusu ve Hikayesi, Maral Nerede Çekiliyor?, Maral Ne Zaman Başlıyor?, Maral Hangi Kanalda?, Maral Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Maral TV8, Maral Hazal Kaya, Maral Aras Bulut İynemli
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Maral Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top