728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Zeynep - Özge Özpirinçci Kimdir?

    Fox TV'nin yeni dizi Aşk Yeniden daha başlamadan büyük ilgi topladı. İlk yayınlanan fragmanında diziyle aynı adı taşıyan Aşk Yeniden şarkısı çok beğenildi. Dizide hayallerinin peşinden Amerika'ya gidip hayal kırıklığı ile Türkiye'ye dönen Zeynep ve Fatih'in tesadüfen başlayan aşkları anlatılıyor.


    Aşk Yeniden Zeynep Kimdir? Geçek Adı Ne?


    Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini genç ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci canlandırıyor. Zeynep dışarıdan sert ve güçlü bir kadın olarak görünür ama çok narin ve kırılgan bir yapıya sahiptir. Karadenizli bir balıkçının kızı olan Zeynep'in Selim isminde bir oğlu vardır. Hayatta en değer verdiği şey olan oğlu dışında hiçbir erkeğe güvenmez. Yaşadığı kötü tecrübelerden sonra bütün erkeklere önyargı ile yaklaşır.

    Özge Özpirinçci Kimdir?


    1 Nisan 1986'da İstanbul'da dünyaya gelen 28 yaşındaki Özge Özpirinçci daha önce Al Yazmalım, Ağır Roman Yeni Dünya ve Aramızda Kalsın  gibi dizilerde rol almıştı.  Karışık Kaset  ve Anadolu Kartalları gibi sinema filmlerinde de rol alan genç oyuncu yeni dizisi Aşk Yeniden ile tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özge Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden mezun oldu.







    Etiketler: Aşk Yeniden Zeynep Kimdir? Aşk Yeniden Zeynep Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden Zeynep Gerçek Hali, Aşk Yeniden Zeynep Taşkın, Özge Özpirinçci Kimdir?  Özge Özpirinçci Biyografisi,  Özge Özpirinçci  instagram Adresi,  Özge Özpirinçci  Twitter Adresi,  Özge Özpirinçci  Dizileri,  Özge Özpirinçci Kaç Yaşında? Özge Özpirinçci Fotoğrafları, Özge Özpirinçci Resimleri, Özge Özpirinçci Aşk Yeniden Dizisi, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Zeynep - Özge Özpirinçci Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top