728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Kutu Dizisi Oyuncuları, Konusu, Ne Zaman Başlayacak?

    Kanal D'nin yeni aksiyon dizisi Kara Kutu farklı konusu ve sıra dışı hayat hikayeleri ile çok yakında başlıyor. Orhan Kılıç'ın canlandırdığı Mehmet Duman isimli karakter üzerinde şekillenen hikaye oldukça ilgi çekici. Mehmet Duman çok ağır işkence görmüş ve hafızasını yitirmiştir. Hiçbir şey hatırlamayan Mehmet kendine sessiz ve sakin bir hayat kurmuştur. Ancak bu sessiz hayat çok üzün sürmeyecek.


    Kara Kutu Dizisi Konusu ve Hikayesi


    Mehmet Irak'ta çok ağır işkencelerden geçtikten sonra köylüler tarafından ağır yaralı olarak bulunur. Uzun bir süre kendinde olmadan yatan Mehmet uyandığında neler yaşadığını ve kim olduğunu hatırlayamaz. Hafızasını yitiren Mehmet elinde kalan tek şey olan pasaportundan edindiği bilgilerle Türkiye'ye döner. Ailesini araştırmaya başlayan Mehmet hayatta kalan kimsesi olmadığını öğrenir. Hayatını sürdürmek için gündelik işlerde çalışmaya başlayan Mehmet'in hayatı Celal'le karşılaştıktan sonra değişir. Cemal sayesinde bir barda gitar çalıp şarkı söylemeye başlayan Mehmet kendine düzenli bir hayat kurmuştur. Bir yılı aşkın süre süren bu sessiz sakin hayat barda çıkan bir kavga ile değişir. Haberlere çıkan kavga sırasında Mehmet'i görüp tanıyan emekli general Cevahir, Mehmet'in hayatının yeniden hareketlenmesine sebep olur. Kendine yeni bir hayat kuran Mehmet ise yaklaşan tehlikeden habersiz sevgilisi Zeynep'le mutlu bir hayat sürmektedir.

    KARA KUTU TANITIM FRAGMANI İZLE

    Kara Kutu Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Orhan Kılıç - Mehmet
    Deniz Uğur - Canan (Mehmet'in Karısı)
    Sümeyra Koç - Zeynep (Mehmet'in Sevgilisi)
    Kerem Alışık - Tekin
    Hazım Körmükçü - Reşit
    Hakan Eratik - Hasan
    Barış Bağcı - Katip
    M. Ali Kaptanlar - Cevahir
    Zamire Kasapoğlu - Yasemin
    Sema Atalay - Şükran
    Ali Yoğurtçuoğlu - Celal
    Gökhan Azlağ - Can

    Kara Kutu Dizisi Ne Zaman Başlayacak?


    Uzun bir zamandır merakla beklenen yeni aksiyorn dizisi Kara Kutu'nun ne zaman yayınlanacağı hala açıklanmadı. Umarız izleyicilerin büyük merakla beklediği haber çok yakında gelir.

    Etiketler: Kara Kutu  Dizisi, Kara Kutu  Oyunucu Kadrosu, Kara Kutu Oyuncuları, Kara Kutu Dizisi Konusu, Kara Kutu Dizisi Hikayesi, Kara Kutu Kanal D, Kara Kutu  Ne Zaman - Hangi Gün ?, Kara Kutu Hangi Kanalda?, Kara Kutu  Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi,  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Kutu Dizisi Oyuncuları, Konusu, Ne Zaman Başlayacak? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top