728x90 AdSpace

  • Latest News

    Gönül İşleri Saadet - Selma Ergeç Kimdir?

    Star Tv'nin sevilen dizisi Gönül İşleri'nin Saadet karakterine hayat veren Selma Ergeç'i yakından tanıyalım. Gönül İşleri Saadet dizide saf halleriyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Genç yaşına rağmen usta oyunculuğu ile başarılı işler çıkartan Selma Ergeç Gönül İşleri'nde düğün gecesi nişanlısı tarafından kandırılan bir genç kızı canlandırıyor. Saadet evleneceği adamın asıl niyetini düşün gecesi öğrenir. Saadetin nişanlısı Asrın onu çalıştığı kuyumcuyu soymak için ayartmış ve düğün gecesi bu soygunu gerçekleştirip kaçmıştır. Daha sonra Saadet'in hayatına giren Komiser Kemal ile Asrın arasında çetrefilli bir aşk hikayesi dönecektir.
    Selma Ergeç Fotoğrafları

    Gönül İşleri Saadet - Selma Ergeç Kimdir?

    Selma Ergeç, 1 Kasım 1978 tarihinde Almanya'da dünyaya gelmiştir. Babası Türk, annesi Alman olan Sevda Ergeç ailenin ilk çocuğudur. Babası Adanalı doktor, annesi ise Almanyalı bir hemşiredir. Best Model Of Türkey yarışmasına katılan Selma Ergeç profosyonel bir modeldir. Oyunculu kariyerine Böyle Mi Olacaktı? adlı dizi ile başlayan ünlü oyuncu daha sonra bir çok dizide rol almıştır. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hatice Sultan karakterini canlandıran Selma Ergeç bu dizideki başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çekmiştir. Gönül İşleri Dizisi Saadet karakteri ile oyunculuğunu sürdürmektedir.

    Selma Erkoç Fotoğrafları



    Etiketler: Gönül İşleri Saadet Kimdir, Gönül İşleri Saadet Gerçek Adı, Gönül İşleri Saadet Gelinliği, Gönül İşleri Saadet Pastaları, Gönül İşleri Saadet Boyu, Gönül İşleri Saadet Selma Ergeç Biyografisi, Gönül İşleri Oyuncuları Saadet, Gönül İşleri Saadet Kaç Yaşında, Gönül İşleri Saadet Kaç Kilo, Gönül İşleri Saadet Burcu Ne, Gönül İşleri Saadet Fotoğrafları, Selma Ergeç İnstagram Facebook Twitter Hesapları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gönül İşleri Saadet - Selma Ergeç Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top