728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Fox TV yepyeni bir romantik komedi dizisiyle ekranlara renk katacak. Dizi sekötürünün en acımasız döneminin yaşandığı günümüzde Aşk Yeniden dizinin akibetinin ne olacağı merak konusu. Show TV'de yayınlanan Ezra dizisinin 2. bölümün ardından yayından kaldırılması sektördeki acımasızlığı bir kez daha gözler önüne sermişti.

    Aşk Yeniden Dizisi Oyuncu Kadrosu 


    Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un rol aldığı Aşk Yeniden dizisi 10 Şubat'ta Fox TV'de izleyicilerle buluşacak. Dizide ayrıca Tamer Levent, Lale Başar, Can Sipahi, Nazlı Tosunoğlu, Mert Öner, Orhan Alkaya, Didem Soydan ve Nilay Deniz gibi oyuncular da rol alacak.

    Aşk Yeniden 11.Bölüm Fragmanı İzle

    Özge Özpirinçci Kimdir?


    1986'da İstanbul'da dünyaya gelen Özge Özpirinçci daha önce Al Yazmalım, Ağır Roman Yeni Dünya ve Aramızda Kalsın  gibi dizilerde rol almıştı.  Karışık Kaset  ve Anadolu Kartalları gibi sinema filmlerinde de rol alan genç oyuncu yeni dizisi Aşk Yeniden ile tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Aşk Yeniden Canlı İzlemek İçin Tıklayın >>

      Buğra Gülsoy Kimdir?


     1982'de Ankara'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy'u izleyiciler yakından tanıyor. Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne, Kuzey Güney ve Eski Hikaye gibi sevilen dizilerde rol alan Buğra Gülsoy son olarak Kanal D'de yayınlanan Bana Artık Hicran De dizisinde rol almıştı.

    Aşk Yeniden Dizisi Hikayesi - Konusu

    Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy aşka küsmüş ve birbirleriyle karşılaşıncaya kadar bir daha aşık olma umudunu olmayan Zeynep ve Fatih'i canlandırıyor. Zeynep ve Fatih büyük umutlarla gittikleri Amerika'dan hayal kırıklıkları ile geri dönmektedir. Zeynep sevdiği adam tarafından terk edilince kucağında çocukla Türkiye'ye dönmek zorunda kalır. Fatih ise sevgilisinde ayrılmış ailesinin kendisi için seçtiği kızla evlenmek üzere Türkiye'ye döner. Fatih istemediği bu evlilikten kurtulmak için uçakta karşılaştığı Zeynep'ten yardım ister. Kuçağındaki çocukla çaresiz kalan Zeynep, Fatih'in bu teklifini kabul eder. Aşk Yeniden dizisinin hüzünlü bir tarafı olsa da romantik  komedi ağırlıklı olacak.

    Aşk Yeniden Dizisi Nerede Çekiliyor?


    Amerika'da başlayan hikaye Türkiye'de devam edecek. Dizi oyuncuları ve ekibi çekimler için geçtiğimiz günlerde Amerika'ya gitmişti. Amerika'da yapılacak çekimlerin  ardından yurda dönecek olan ekip çekimlere İstanbul'da devam edecek.

    Başladığı ilk günden beri ilgi ile izlenen Aşk Yeniden dizisi müzikleriyle de büyük beğeni topladı. Aşk Yeniden dizisinin müziklerinde ENC Jingle TV'nin imzası var. 

    Aşk Yeniden Dizisi Ne Zaman Başlıyor?


    Aşk Yeniden dizisi 10 Şubat'ta başlıyor. Dizi salı günleri ekrana gelecek.

    Aşk Yeniden Dizisi, Aşk Yeniden Oyunucu Kadrosu, Aşk Yeniden Oyuncuları, Aşk Yeniden Dizisi Konusu ve Hikayesi, Aşk Yeniden Nerede Çekiliyor?,Aşk Yeniden Ne Zaman Başlıyor?, Aşk Yeniden Hangi Kanalda?, Aşk Yeniden Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Aşk Yeniden Fox TV , Aşk Yeniden Buğra Gülsoy, Aşk Yeniden Özge Özpirinçci
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top