728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Fatih - Buğra Gülsoy Kimdir?

    Daha başlamadan büyük ses getiren Aşk Yeniden dizisi çok yakında Fox TV'de başlıyor. Dizinin başrollerinde yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci yer alıyor.  Aşk Yeniden dizisinde hayallerini gerçekleştirmek için Amerika'ya giden ve hayal kırıklığı ile Türkiye'ye dönen Zeynep'le Fatih'in tesadüfen başlayan aşkları anlatılıyor.

     Aşk Yeniden Fatih Şekercizade Kimdir? Geçek Adı Ne?


    Fatih Şekercizade zengin bir ailenin iyi eğitim almış başarılı oğludur. Hayatta hiçbir zorlukla karşılaşmayan Fatih elit bir çevrede yaşamasına rağmen cesur ve bir o kadar da yufka bir yüreğe sahiptir.  Özellikle ailesine karşı aşırı duyarlı olan Fatih onların isteklerini hiç geri çevirmez. Hayatını ailesinin isteklerine göre şekillendiren Fatih'in hayatı Zeynep'le karşılaşmasıyla değişir.

    Buğra Gülsoy Kimdir?


    1982'de Ankara'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy'u izleyiciler yakından tanıyor. Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne, Kuzey Güney ve Eski Hikaye gibi sevilen dizilerde rol alan Buğra Gülsoy son olarak Kanal D'de yayınlanan Bana Artık Hicran De dizisinde rol almıştı.








    Etiketler: Aşk Yeniden Fatih Kimdir? Aşk Yeniden Fatih Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden Fatih  Gerçek Hali, Aşk Yeniden Fatih Şekercizade , Buğra Gülsoy Kimdir?  Buğra Gülsoy Biyografisi,  Buğra Gülsoy instagram Adresi,  Buğra Gülsoy Twitter Adresi,  Buğra Gülsoy Dizileri,  Buğra Gülsoy Kaç Yaşında? Buğra Gülsoy Fotoğrafları, Buğra Gülsoy Resimleri, Buğra Gülsoy Aşk Yeniden Dizisi,  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Fatih - Buğra Gülsoy Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top