728x90 AdSpace

  • Latest News

    Damla Aslanalp - Filinta Lara Kimdir? Gerçek Adı Ne?

    TRT'nin büyük ses getiren ve ilgi ile izlenen dizisi Filinta Osmanlı'nın son döneminde geçiyor. Bir Osmanlı polisiyesi olan Filinta İstanbul'un tarihi görüntüsüyle izleyicilere görsel bir şölen sunuyor. Dizinin öne çıkan kadın karakterlerinden biri olan Lara Zaharyas'ı genç oyuncu Damla Aslanalp canlandırıyor.

    Filinta Lara Zaharyas Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Lara Zaharyas genç ve güzel bir kızdır. Babası Boris Zaharyas Osmanlı'nın tüm kurumlarını ele geçirmeye çalışan karanlık bir adamdır. Amacına ulaşmak için her türlü kötülüğü yapan gerçek bir canidir. Lara ise babasının saygın bir iş adamı olduğunu sanan masum bir kızdır. Rüyalarındaki adamın karşısına çıkacağı günün hayaliyle yaşayan Lara bir gün Filinta Mustafa'yla karşılaşır. İlk karşılaşmları pek hoş olmasa da ikisinin de içinde bir kıpırdanma olur. Kader onları sürekli karşılaştır. Lara bu karşılaşmalarda Mustafa'yı terslese de onu görmeden de edemez.

    Lara ile Mustafa'nın masum aşkı ve Galta'nın karanlık sokaklarında dönen kirli oyunların anlatıldığı Filinta her salı TRT 1'de...

    Damla Aslanalp Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    1990'da Almanya'da dünyaya gelen Damla Aslanalp kısa bir süre önce Türkiye'de yaşamaya başladı. Almanya'nın Gelsenkirchen kendinde yapılan bir güzellik yarışmasında 3. olan genç oyuncunun asıl mesleği ise doktor yardımcılığıdır. Türkiye'deki oyunculuk kariyerine FOX TV'de yayınlanan ve Mahsum Kırmızıgül tarafında çekilen Kadim Dostum dizisiyle başlayan genç oyuncu güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kadim Dostum macerası kısa süren Damla Aslanalp, TRT'nin iddialı dizisi Filinta ile yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Filinta dizisinde genç ve yardımsever Lara Zaharyas'ı canlandıran Damla Aslanalp başarılı performansı ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

    Damla Aslanalp Resmi Instagram Hesabı @damlaaslanalp
    Damla Aslanalp Resmi Twitter Adresi @aslanalpdamla

    Filinta Lara Kimdir? Filinta Laranın Gerçek Adı Ne? Filintadaki Laranın Gerçek Hali, Filinta Lara Zaharyas, Damla Aslanalp Kimdir? Damla Aslanalp Biyografisi, Damla Aslanalp instagram Adresi, Damla Aslanalp Twitter Adresi, Damla Aslanalp Dizileri, Damla Aslanalp Kaç Yaşında? Damla Aslanalp Fotoğrafları, Damla Aslanalp Resimleri, Damla Aslanalp Filinta Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Damla Aslanalp - Filinta Lara Kimdir? Gerçek Adı Ne? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top