728x90 AdSpace

  • Latest News

    Filinta Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    TRT'nin başarılı tarihi dizilerine bir yenisini daha ekledi. Bir Osmanlı polisiyesi olan Filinta her salı izleyicilerle buluşuyor. Dizinin esas oğlanı olan Filinta Mustafa'yı genç oyuncu Onur Tuna canlandırıyor. Mustafa'nın aşık olduğu Lara Zaharyas'ı ise güzel oyuncu Damla Aslanalp canlandırıyor.

    Filinta Oyuncuları, Filinta Oyuncu Kadrosu

    Onur Tuna - Filinta Mustafa
    Damla Aslanalp - Lara Zaharyas
    Serhat Tutumluer - Boris Zaharyas
    Mehmet Özgür - Kadı Gıyasettin Hatemi
    Naz Elmas - Azize
    Nur Fettahoğlu - Süreyya
    Kamil Güler - Foto Abdullah
    Ceren Yılmaz - Hatice
     Bülent Alkış - Padişah
    Hakan Yufkacıgil - Cemil

    Filinta Konusu, Filinta Hikayesi

    Kadı Gıyasettin Hatemi'nin yetiştirdiği zeki ve yetenekli iki zabtiye olan Ali ve Mustafa öksüz ve yetimdir. Kardeşten de öte olan Ali ve Mustafa aldıkları bir ihbarla harekete geçerler ve kaçakçılık yapan çeteyi suç üstü yakalar. Ama kendilerine kurulmuş kumpastan haberdar değildirler. Kumpas sonucu Ali şehit olurken Mustafa ufak sıyrıklarla kurtulur. Mustafa'nın rüşvet aldığını ve olayı örtbas etmek için kaçakçıları ve Ali'yi öldürdüğü ileri sürülerek idam edilmesine karar verilir. Ancak Kadı Gıyasettin Mustafa'nın masum olduğuna inanır. Şahzadeyken öğrencisi olan Padişah'a durumu anlatır, Mustafa'ya kefil olduğunu söyler ve kendini temize çıkartası için bir yıl mühlet verilmesini ister. Padişah Kadı'yı kırmaz ve Mustafa'ya bir şans verir. Mustafa kardeşi gibi sevdiği Ali'nin katillerini bulmak ve hesap sormak için amansız bir mücadeleye girişir. Mustafa olayın üzerine gittikçe hedefin sadece kendisi olmadığını anlar.

    Filinta Nerede Çekiliyor - Filinta Seti Nerede

    TRT'nin yüksek bütçeli dizilerinden olan Filinta Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise 2. büyük platosu olan İzmit'teki Seka Park Film Platosu'nda çekiliyor.

    Filinta dizisinin Facebook, Twitter, Yotube ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarına @FilintaTV adresinden ulaşabilirsizi.

    Etiketler: Filinta Dizisi, Filinta Oyunucu Kadrosu, Filinta Oyuncuları, Filinta Dizisi Konusu ve Hikayesi, Filinta Nerede Çekiliyor?, Filinta Ne Zaman Başlıyor?, Paramparça Hangi Kanalda?, Filinta Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Filinta Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top