728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEŞİN KIZLARI SELİN (HANDE ERÇEL) KİMDİR - HANDE ERÇEL KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    gunesin-kizlari-selin-kimdir
    GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ SELİN KARAKTERİ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Kanal D de ilk bölümü ile yerini alan ve izleyici ile buluşan Güneşin Kızları dizisi birinci bölümü ile oldukça beğenilerek büyük başarı yakalamıştır. Sevilen dizinin oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

    Başrollerinde Emre Kınay, Funda İlhan ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Kanal D Güneşin Kızları dizisi genel konusu, İzmirli 3 kız çocuğu olan Güneş isimli bir edebiyat öğretmeni ile yolları kesişen iş adamı Haluk'un birbirlerine aşık olmaları ardından evlenmek istemeleri ve kızlarının en büyüğü bu işe karşı çıkması sonucu başlayan bir aşk hikayesini konu alacaktır. Başarılı oyuncu kadrosu arasında yer alan isimlerin başında en çok aranan merak edilen isim ise Selin karakterini canlandıran Hande Erçel isimli oyuncu olmaktadır. Peki Hande Erçel kimdir kaç yaşındadır işte detaylar..

    GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

    Güneşin Kızları Selin Karakteri Kimdir?

    Hande Erçel Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandıran güzel oyuncu Hande Erçel 1993 yılında İzmir de doğmuştur. 22 yaşında olan genç ve güzel oyuncu Hande Erçel'i ilk olarak Çılgın Dersane Üniversite dizisinde Meryem karakteri ile tanımıştık.

    Hande Erçel Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gleneksel Türk Sanatları bölümünden mezundur. Güzelliği v oyunculuk performansı ile dikkat çeken başarılı oyuncu Hande Erçel 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasında 2. olmuştur. Boyu 1,75 cm olan güzel oyuncu 55 kilo ağırlığındadır.

    Hande Erçel Yaşı: 22
    Hande Erçel Boyu: 1,75
    Hande Erçel Kilosu: 55

    güneşin kızları selin kim, güneşin kızları selin karakteri, güneşin kızlarındaki selin, güneşin kızları selinin gerçek adı, güneşin kızları selin resimleri, güneşin kızları selinin boyu kilosu kaç, gunesin kizlari selin, gunesin kizlari oyunculari, hande erçel, hande erçel kimdir, hande erçel biyografi, hande erçel resimleri, hande erçel boyu kilosu kaç, hande ercel kim,

    Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
    Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
    Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
    Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
    Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

    Hande Erçel Resimleri
      
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEŞİN KIZLARI SELİN (HANDE ERÇEL) KİMDİR - HANDE ERÇEL KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top