728x90 AdSpace

  • Latest News

    DEMET AKALIN PIRLANTA ŞARKI SÖZLERİ - DEMET AKALIN YENİ PIRLANTA ŞARKISI

    demet-akalin-pirlanta-sarki-sozleri
    DEMET AKALIN PIRLANTA ŞARKISI
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Yeni albümü ile fırtına gibi esmeye başlayan ünlü sanatçı Demet Akalın Pırlanta ismin verdiği albümünün şarkılarını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Başarılı bir çok albüm ve şarkıya imza atan sevilen sanatçı Demet Akalın bu yazda yine fırtına gibi esecek. Birbirinden güzel yeni 14 şarkıya yer veren Demet Akalın bu albümde Berkay ve Sinan Akçıl gibi önemli isimlerle de çalışmıştır. 

    Demet Akalın Pırlanta albümünün çıkış parçası Ders Olsun isimli şarkı olmuştur. Ders Olsun şarkısının sözleri ve müziği başarılı sanatçı Sinan Akçıl'a aittir. Bu şarkının düzenlemesi ise ünlü isim Volga Tamöz'e aittir. 

    19 Haziran Cuma günü yayınladığı yeni Pırlanta albümü ile Demet Akalın şimdiden en çok dinlenenler arasında yerini almayı başarmıştır. Yazımızın devamında Demet Akalın'ın yeni Pırlanta albümünde yer alan şarkıların listesini ve Pırlanta isimli şarkısının da sözlerini bulabilirsiniz. İşte Demet Akalın Pırlanta şarkı sözleri.

    DEMET AKALIN PIRLANTA ALBÜM ŞARKILARI>>>

    Demet Akalın Pırlanta Şarkı Sözleri
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Sadece sen mi kurnazsın 
    Yalanına çoçuklar inansın 
    Bende ne noksan ne eksilen var 
    Seni yüzde doksan etkileyen var 
    Tercihine saygı duyacaktım 
    Efendi efendi susacaktın 
    Ne zaman ki gerçeği öğrendin 
    Gülmekten ölecektin 
    Özgüveni tavan eksik afili 
    Avucuna almış seni besbelli 
    Şirazeni kaydırmış temelli 
    Minicik kaldırım taşı pırlantayım kaşı

    Söz: Gökhan Şahin 
    Müzik: İrfan Özata 

    demet akalın pırlanta sözleri, demet akalın pırlanta şarkısı, demet akalın yeni klip şarkısı pırlanta, demet akalın pırlanta albümü, demet akalın pırlanta şarkı sözleri, demet akalin pirlanta sarki sozleri, demet akalın yeni klibi, pırlanta sarki sozleri, pırlanta demet akalın, demet akalin yeni sarkilari, demet akalın 2015 pırlanta albüm şarkıları, 2015 demet akalın pırlanta şarkısı ve sözleri,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: DEMET AKALIN PIRLANTA ŞARKI SÖZLERİ - DEMET AKALIN YENİ PIRLANTA ŞARKISI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top