728x90 AdSpace

  • Latest News

    24 HAZİRAN ÇARŞAMBA ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - SURVİVOR ADA KONSEYİ 24 HAZİRAN

    19-haziran-ada-konseyi
    24 HAZİRAN ADA KONSEYİ

    Bu hafta dokunulmazlık oyunununa 2 kişi çıkan ve sayıları iki olan Ünlüler takımı zorlu bir dokunulmazlık oyunu oynadılar. 

    Bu hafta yine bir eleme gecesine gelinen Survivor All Starda adadan kimin eleneceğinin belirlenmesi için oynanan dokunulmazlık oyunu oldukça heyecan dolu geçmiştir. 24 Haziran Ada Konseyi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

    Bu hafta ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden takım Gönüllüler olduğu için bu akşam eleme için bir isim seçilecek. Bu akşam ada konseyi olacak ve bir isim belirlenecek, bu haftanın eleneni ise bir sonraki dokunulmazlık oyununun sonucunda kaybeden takımın yazdığı isim sonucunda belli olacaktır.

    Survivor All Star 24 Haziran Çarşamba akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda kaybeden takım ada konseyine gittiler ve elenmesini istedikleri isimleri yazdılar. Gönüllüler takımında kimin adı yazıldı ve kim kimin adını yazdı gibi merak edilen bilgiler aşağıdadır.


    İşte Survivor All Star 24 Haziran Ada Konseyinde Yazılan İsim?
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    24 HAZİRAN ADA KONSEYİNDE
    HASAN ve HİLMİCEM
    İSMİ YAZILDI?

    Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı


    Begüm Hilmicem ismini yazdı
    Hasan Hilmicem ismini yazdı
    Hilmicem Hasan ismini yazdı
    Turabi Hasan ismini yazdı

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAÇ KAÇ BİTTİ>>>

    Eleme için seçilen isimlerden bakalım bu akşam kim elenecek. Acaba bu hafta kim elenecek, birde bu ismikarşısına kim çıkacak, Gönüllüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor Gönüllüler takımında ada konseyinde kimin adı yazıldı gibi merak edilenleri paylaşacağız.

    survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 24 haziran gönüllüler ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 24 haziran konseyde en çok kimin ismi çıktı, 24 haziran gönüllüler ada konseyinde ismi yazılan kim, dün akşam survivorda kimin adı yazıldı, 24 haziran gönüllüler ada konseyinde yaşananlar, 24 haziran ada konseyi yazılan isimler, kim kimin ismini yazdı, survivor unluler gonulluler elendi mi, sörvayvır mı elendi, 24 haziran gonulluler ada konseyi
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 24 HAZİRAN ÇARŞAMBA ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - SURVİVOR ADA KONSEYİ 24 HAZİRAN Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top