728x90 AdSpace

  • Latest News

    20 HAZİRAN SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI - SURVİVOR ÖDÜL OYUNU SONUCU 20 HAZİRAN

    20-haziran-survivor-odul-oyununu-kim-kazandi
    SURVİVOR 20 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU 
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda kaybeden ünlüler takımı Hakan ismi yazıp zorlu bir konsey geçirmişlerdi. Artık 3 kişi olan Ünlüler takımı elenmek üzere bir kişi daha seçtiler ve hakan ismini yazdılar bakalım hakan'ın karşısına kim çıkacak.

    Bu hafta yeni bölümlerle devam eden survivor all star yeni 83. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında ödül oyunu oynandı. Çamurlu bir oyun oynayan yarışmacılar parkurun sonunda top atarak deliklere sokmaya çalıştılar.
    Bu akşam 20 Haziran Cumartesi akşamı yeni bölüm ile ekrana gelen sevilen yarışma Survivor All Star yine nefes kesen bir oyun ile ekranlarda oldu. Bu akşam oynanan survivor ödül oyunu hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır. 

    Survivor yeni haftanın devam ettiği Cumartesi akşamı zorlu bir ödül oyunu ile devam eden Survivor All Star da yarışmacılar ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. 20 Haziran Cumartesi akşamı oynanan oyunun ödülünün ne olduğu ve kimin kazandığı gibi merak edilenleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. İşte survivor yeni bölümde yaşananlar ve oynanan ödül oyununun bilgileri.

    20 Haziran Cumartesi Survivor All Star Ödül Oyunu;
    www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    20 Haziran Cumartesi akşamı Ödül oyununda yarışmacılar Çamur parkurlu top atma oyunu oynadılar.

    20 Haziran Survivor All Star Ödül Oyunu Sonuçları;

    Survivor All Star
    20 Haziranda Oynanan Ödül Oyununu Gönüllüler takımı Kazandı.

    Ünlüler      : 3
    Gönüllüler : 10

    20 Haziranda oynanan oyunun ödülü ise Et - Barbekü oldu.

    Survivor All Star 20 Haziran Cumartesi Ödül Oyunu Eşleşmeleri
    Ödül Oyunu Eşleşmeleri ve Bilgileri Eklenecektir.


    Survivor All Star da oynanan tüm oyunlar ve kazanılan tüm oyunlar hakkındaki bilgileri ve her hafta yapılan sms oylamasının sonuçlarını, yarışmacılar hakkındaki bilgileri, survivor all star ile ilgili tüm bilgileri sitemizin survivor bölümünde bulabilirsiniz. 

    Oyun Ve Yarışmacılar Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

    survivor ödül oyunu 20 haziran ödül, cumartesi günü ödül oyununu kim kazandı, survivor al star ödül oyunu sonuçları, survivor 20 haziran cumartesi ödül oyunu kaç kaç bitti, all star ödül oyunu, 20 hazirandaki ödül oyunu hakkında bilgiler, 20 haziran ödül oyunu bilgileri, survivor ödül oyununun ödülü, survivor all star ödül oyununu hangi takım kazandı, sörvayvır odul oyunu, 20 haziran odul oyunu sonuclari, survivor 20 haziran ödül ne,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 20 HAZİRAN SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI - SURVİVOR ÖDÜL OYUNU SONUCU 20 HAZİRAN Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top