728x90 AdSpace

  • Latest News

    28 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ - SURVİVORDA 28 HAZİRAN ELENEN KİM OLDU

    25-haziran-survivor-kim-elendi
    SURVİVOR 28 HAZİRAN PAZAR KİM ELENDİ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Survivor All Star da Kıbrıs finali için geri sayım bitti ve artık kıbrıs finaline kimler kaldı sorusu cevabını buluyor. 

    Artık dokunulmazlık oyunları ile belirlenen elemelerde dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda Hilmicem kazandı ve finale doğrudan gitme hakkı kazanan ikinci isim oldu. Bilindiği gibi Turabi ilk adaydı ve Hilmicem de adına yazdıran isim oldu. 

    Survivor da 28 Haziran Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu ile bir kişi daha belirlenecek ve kıbrıs finaline giden 3. isim belli olacak. dördüncü kişi ise sms oylaması sonucunda belli olacak ve bu akşam adadan da bir kişi elenecek. Bu akşamki dokunulmazlık oyununda ise Turabi ve Hilmicem oynamayacak, oyun Merve, Begüm ve Hasan arasında oynanacak bu 3 kişiden 2'si finale giderken bir kişide elenecek.

    Yazımızın devamında 28 Haziran survivor all sar da kim elendi, survivor 28 Haziran sms sonuçları ve dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı ile adadan elenen kişinin bilgilerini bulabilirsiniz.

    SURVİVOR 28 HAZİRAN 
    HASAN
    ELENDi?


    Survivor All Star da 28 Haziran Pazar akşamı yapılan ada konseyinde Hasan ve Merve elemeye kalan isimler oldu. Gecenin sonunda ise sms sonuçlarına göre elenen isim açıklandı ve 28 Haziran Survivordan elenen isim Hasan oldu.
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Sizce Bu Hafta Kim Elenir?

    Tahminlerinizi Yorum Bölümünden Paylaşabilirsiniz...

    survivor eleme sonuçları, survivor da kim elendi, ünlüler takımı merve mi elendi, 28 haziran kim elendi, 28 haziran ünlüler gönüllüler elenen kim, begüm mü hasan mı elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler gönüllüler takımı ada konseyi sonuçları, 28 haziran survivor sms sonuçları, 28 haziran hasan mı merve mi elendi, begüm elendi mi hasan mı, bu hafta hasan mı elenecek,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 28 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ - SURVİVORDA 28 HAZİRAN ELENEN KİM OLDU Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top