728x90 AdSpace

  • Latest News

    ÇİLEK KOKUSU VOLKAN (EKİN MERT DAYMAZ) KİMDİR - EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    cilek-kokusu-volkan
    ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ VOLKAN
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Star Tv de bu akşam başlayacak olan ve ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak olan Çilek Kokusu dizisi başlıyor. Merakla beklenen Çilek Kokusu dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

    Çilek Kokusu dizisi başrollerinde sevilen isimler yer almaktadır. Özellikle Demet Özdemir hayranlarının büyük heyecanla beklediği dizide yakışıklı oyuncu Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor.

    Çilek Kokusu dizisi bu yazın en çok izlenecek dizileri arasında gösterilirken dizi oyuncuları arasında birbirinden başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Sizlere daha önce Çilek Kokusu dizi oyuncuları kimler ve karakter isimleri gibi bilgilerin yanı sıra oyuncularını da tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz dizi içerinde en çok aranan ve beğenilen isimlerin başında gelmektedir. Bizde sizlere bu yazımızda Ekin Mert Daymaz hakkında merak edilenleri ve resimlerini derledik. İşte Çilek Kokusu Volkan karakteri ve Ekin Mert Daymaz hakkında bilgiler.

    ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI>>


    Çilek Kokusu Dizisi Volkan Karakteri Kimdir?

    Ekin Mert Daymaz Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da doğmuştur. Hollanda da çok fazla kalmayan yakışıklı oyuncu İstanbul da büyümüştür. 2013 yılında Düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz profesyonel bir modeldir. Lise hayatının bitmesinden sonra uzun boyunun avantajı ile bir süre basketbola merak saran Ekin Mert Daymaz, daha sonra model olmaya karar vermiştir. 


    Ekin Mert Daymaz yakışıklı Model Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness eğitimi almaktadır. Oyunculuk alanında kendini geliştirmek isteyen genç oyuncu Ayşegül Aydın, Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden oyunculuk eğitimi almaktadır. Daha sık dram tarzı dizilerde oynamayı istediğini söyleyen Ekin Mert Daymaz Fox Tv ekranlarında yayınlanan Not Defteri dizisinde Egemen karakterini canlandırdı ve şuanda ise Çilek Kokusu isimli dizide Volkan karakterini canlandırmaktadır.

    Ekin Mert Daymaz Yaşı: 25
    Ekin Mert Daymaz Boyu: 1,85
    Ekin Mert Daymaz Kilosu: 75

    çilek kokusu volkan, çilek kokusu volkan karakteri, çilek kokusu volkanın gerçek adı, çilek kokusu volkan kimdir, çilek kokusu volkan kaç yaşında, çilek kokusu volkanın boyu kilosu, ekin mert daymaz kimdir, ekin mert daymaz biyografi, ekin mert daymaz kaç yaşında, ekin mert daymaz resimleri, ekin mert daymaz hangi dizlerde oynadı, cilek kokusu volkan, cilek kokusu dizi oyunculari, 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Ekin Mert Daymaz Resimleri

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ÇİLEK KOKUSU VOLKAN (EKİN MERT DAYMAZ) KİMDİR - EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top