728x90 AdSpace

  • Latest News

    ADI MUTLULUK DİZİSİ BATU (KAAN YILDIRIM) KİMDİR - KAAN YILDIRIM KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    adi-mutluluk-dizisi-batu-kimdir
    ADI MUTLULUK DİZİSİ BATU
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Fox TV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Bu yaza yine damga vuracak bir diziye imza atan Fox Tv yeni Adı Mutluluk dizisi ile yazın en çok izlenen dizisi olmayı hedefliyor.

    Başarılı dizilere imza atan fox tv Adı Mutluluk dizisi ile şimdiden büyük ilgi görmeye başlamıştır. Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

    Adı Mutluluk dizisi Batu ve Kumsal isimli iki gencin hikayesi anlatılacaktır. Üniversite sınavını kazanan Kumsal, İstanbul da tercih yapması sonucunda Batu ile büyük bir cesaret sonucunda İstanbul'a gelmesi ile başlayan serüven ikili arasında yaşanacak bir olayı da beraberinde getirecektir.

    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında olan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Batu karakteri izleyici tarafından merak edilmektedir. Adı Mutluluk dizisi batu karakterini Kaan Yıldırım canlandırmaktadır. Bizde sizler için adı mutluluk dizisi batu kimdir ve kaan yıldırım kimdir gibi bilgileri sizler için derledik.

    ADI MUTLULUK DİZİ OYUNCULARI>>>

    Adı Mutluluk Dizisi Batu Kimdir

    Kaan Yıldırım Kimdir 
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Adı Mutluluk dizisinde Batu karakterini canlandıran Kaan Yıldırım 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. Genç oyuncu eğitimini İngiltere, Londra’da bulunan Brunel Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamladı ve Türkiye’ye geri döndü. Eğitimi aldığı meslek yerine oyunculuk yapmayı tercih eden yakışıklı oyuncu kısa bir süre önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kayıp” dizisinde rol aldı. Bu dizi genç oyuncunun kariyerinin başladığı ilk yapım oldu. 

    Kayıp dizisinde gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile beğenilen Kaan Yıldırım daha sonra ise “Ulan İstanbul” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide “Ferdi” adlı bir genci canlandıran Kaan Yıldırım bu karakter ile kimsesiz büyümüş ve zenginden alıp fakire veren bir hırsızlık çetenin üyesi olan bir genci canlandırdı. Yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile beğenilen Kaan Yıldırımın boyu 1,80 ve kilosu ise 70 kilodur. 

    Kaan Yıldırım Yaşı: 29
    Kaan Yıldırım Boyu: 1,80
    Kaan Yıldırım Kilosu: 70

    kaan yıldırım kimdir, kaan yıldırım, kaan yıldırım kaç yaşında, kaan yıldırım resimleri, kaan yıldırım boyu kilosu kaç, kaan yıldırım biyografi, kaan yıldırım görselleri, adı mutluluk dizisi batu, adı mutluluk batu kimdir, adı mutluluk dizisindeki batunun gerçek adı, batu adı mutluluk dizisi, adi mutluluk dizisi batu karakteri kim, adi mutluluk dizisi batu kumsal, adi mutluuk batu resimleri, adi mutluluk dizi oyunculari kimler, 

    Kaan Yıldırım Resimleri

     
     
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ADI MUTLULUK DİZİSİ BATU (KAAN YILDIRIM) KİMDİR - KAAN YILDIRIM KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top