728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEŞİN KIZLARI PERİ (MİRAY AKAY) KİMDİR - MİRAY AKAY KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    gunesin-kizlari-peri-kimdir
    GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ PERİ KARAKTERİ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Kanal D de ilk bölümü ile yerini alan ve izleyici ile buluşan Güneşin Kızları dizisi birinci bölümü ile oldukça beğenilerek büyük başarı yakalamıştır. Sevilen dizinin oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

    Başrollerinde Emre Kınay, Funda İlhan ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Kanal D Güneşin Kızları dizisi genel konusu, İzmirli 3 kız çocuğu olan Güneş isimli bir edebiyat öğretmeni ile yolları kesişen iş adamı Haluk'un birbirlerine aşık olmaları ardından evlenmek istemeleri ve kızlarının en büyüğü bu işe karşı çıkması sonucu başlayan bir aşk hikayesini konu alacaktır. Başarılı oyuncu kadrosu arasında yer alan isimlerin başında en çok aranan merak edilen isim ise Peri karakterini canlandıran Miray Akay isimli oyuncu olmaktadır. Peki Miray Akay kimdir kaç yaşındadır işte detaylar..

    GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

    Güneşin Kızları Peri Karakteri Kimdir?

    Miray Akay Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandıran Miray Akay 8 Nisan 2001 yılında İstanbul da doğmuştur. 2001 yılında dünyaya gelen ve 14 yaşında olan küçük oyuncu Miray Akay, Türk bir baba ile Ukraynalı bir annenin kızıdır. 3 yaşından beri oyunculuk yapan Miray Akay, dizi sinema ve video kliplerde rol almıştır.

    Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli’nin Es isimli şarkısının klibinde ve Emre Aydın’ın Bu Yağmurlar adlı şarkısının kliplerinde oynayarak tanınan Miray Akay, Balık ve Kelebeğin Rüyası gibi sinema filmlerinde rol aldı.
    Türkmalı, Bitmeyen Şarkı, Çıplak Gerçekler gibi dizilerde rol alan Miray Akay’ın tanınmasını sağlayan dizi ise 20 Dakika oldu.
    Artık aranan isimlerden olan Miray Akay şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Peri karakterini canlandırmaktadır.

    Miray Akay Yaşı     : 14
    Miray Akay Boyu   : 1,65
    Miray Akay Twitter Hesabı : https://twitter.com/akaymirayy

    Miray Akay Rol Aldığı Diziler

    - Güneşin Kızları
    - Benim Adım Gültepe
    - 20 Dakika
    - Bitmeyen Şarkı

    güneşin kızları peri kim, güneşin kızları peri kimdir, peri güneşin kızları dizisi, güneşin kızları dizisindeki peri kimdir, güneşin kızları küçük kız peri, güneşin kızı peri kim, güneşin kızları dizisi peri karakterinin gerçek adı, günesin kizlari peri, güneşin kızlarındaki perinin resimleri ve boyu kaç, güneşin kızları peri kaç yaşında, miray akay kimdir, miray akay kaç yaşında, miray akay biyografi, miray akay resimleri, miray akay boyu kilosu kaç

    Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
    Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
    Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
    Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
    Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

    Miray Akay Resimleri
                           
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEŞİN KIZLARI PERİ (MİRAY AKAY) KİMDİR - MİRAY AKAY KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top