728x90 AdSpace

  • Latest News

    Salih Bademci Kimdir? Kiralık Aşk Sinan Kimdir?

    Salih Bademci Kimdir? Kiralık Aşk Sinan Kimdir?

    Salih Bademci, İzmir’ de 15.08.1984 yılında dünyaya gelmiştir. Yine ilkokul eğitimine İzmir’ de devam ederek Lise öğrenimini İzmir Bornova Anadolu lisesin’ de yapmış ve mezun olmuştur. Oyuncu birçok dizide rol alarak oldukça eğlenceli bir karaktere de sahip olduğunu bu diziler aracılığı ile hayranlarını da sergilemiştir. Hatta biz sizin için şunu bile söyleyebiliriz onun yanında bulunan kimse öyle kolay kolay da yaşlanmaz.
    Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar Bölümünü okuyarak tamamlamıştır. Yakından görmeyenler için belirtmek gerekirse ünlü oyuncunun boyu 1,80 gözlerinin rengi ise kahverengidir. Ününü kazandığı dizi ise 2010 yılında izleyenleriyle buluşan 1980’ li yılların anlatıldığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisidir. Bu dizide Hakan rolünde oynamıştır.
    İlk sinema filmi denemesini 1994 yılında “mıymıntılar kralı” adlı filmle gerçekleştirmiş ve bura da sadece konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2006 yılında ise büyük bir beğeni toplayan “barda” filminde beğeniyle izlenmiştir. Oynadığı sinema filmlerinde yapımcılar tarafından beğenilen ve dikkat çekilen oyuncu 2007 yılında ise “elveda Rumeli” dizisiyle ilk dizi hayatına başlamıştır. Bunu daha sonrasında bir çok dizi arka arkaya takip etmiştir. Salih bademcinin oynadığı film ve dizileri  bir toparlamak gerekirse şu şekilde sıralayabiliriz.       

     1.Ulan İstanbul 
    2. Mıymıntılar Kralı 
    3. Barda (Cenk) 
    4. Elveda Rumeli (Muzaffer) 
    5. Öyle Bir Geçer Zaman ki (Hakan) 
    6. Fatih (Şehzade Bayezid) 
    7. Zeytin Tepesi (Akın) 
    8. Kiralık Aşk (Sinan)



    Kiralık aşk dizisi oyuncuları, kiralık aşk oyuncu kadrosu, kiralık aşk dizinde oynayanlar, kiralık aşk sinan, sinan bademci viki, sinan bademci biyografi, kiralık aşk sinan kimdir, salih bademci kimdi







    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Salih Bademci Kimdir? Kiralık Aşk Sinan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top