728x90 AdSpace

  • Latest News

    KIVANÇ TATLITUĞ EVLENDİ - BAŞAK DİZER KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    kivanc-tatlitug-evlendi-mi
    KIVANÇ TATLITUĞ EVLENDİ

    Ekranların yakışıklı oyuncusu ve genç kızların sevgilisi olan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bilindiği gibi uzun süredir Başak Dizer ile birliktelerdi.

    Magazin gündeminde olan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti geçtiğimiz günlerde tatile çıkmışlardı. Bugün akşam saatlerinde ise Başak Dizer kendi twitter hesabından yazdığı bir twit ile bir anda TT olunca twitırın konuşulan konusu oldu. Başak Dizer, Kıvanç ile evlendik twiti attı ve büyük bir şaşkınlık yarattı.

    Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un evlendiği Başak Dizer kimdir, kaç yaşındadır ve ne iş yapar iste bilgiler.

    Başak Dizer Kimdir 

    Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer Fransez 1980 li yıllarda doğmuş 30 lu yaşlarındadır. Milano da Instituto Moda di Burgo da stilistlik eğitimi dönüşte İstanbul da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları almıştır. Dizilerde stil danışmanlığı yaptı. Ardından Londra da Central Saint Martins de moda kursları görmüş ve yurda dönüşte Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olmuştur. 

    Son olarak Bilsar Tekstil e tasarımcılık görevi almıştır. Mesleği giyim uzmanı stilist danışmanlık ve yazarlıktır. Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer şu anda oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan Medcezir dizisinde Deniz Marşan la birlikte stilist olarak görev yapıyor. Başak Dizer Fransız eşi Oren Fransez den yaklaşık 4 ay önce boşandı.

    Başak Dizer Resimleri

    başak dizer kimdir, başak dizer kaç yaşında, başak dizer, başak dizer resimleri, kıvanç tatlıtuğ evlendi, kıvanç tatlıtuğ evlendi mi, kıvanç evlendi mi, kıvanç tatlıtuğ ve başak dizer evlendi mi, başak dizer twitter, kivanc tatlitug basak dizer evlendi mi, kıvanç tatlıtuğ gerçekten evlendi mi


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KIVANÇ TATLITUĞ EVLENDİ - BAŞAK DİZER KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top