728x90 AdSpace

  • Latest News

    Yazın Öyküsü Caner - Deniz Gürzumar Kimdir?

    Kanal D'nin yeni dizisi Yaz'ın Öyküsü çok yakında başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz ve Tarık Ündüz gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin dikkat çeken oyuncularından biri de Deniz Gürzumar. Dizide Caner karakterini canlandıran Deniz Gürzumar oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşıyor.

    Yazın Öyküsü için Yalan Dolan isimli Rap tarzındaki şarkıyı seslendiren Deniz Gürzumar büyük beğeni topladı.

    Yazın Öyküsü Caner Kimdir?


    Yazın Öyküsü dizisindeki Caner karakterini Deniz Gürzumar canlandırıyor. Yetimhanede kalan Caner, Yaz'ın da en yakın arkadaşlarından biridir. Caner, Yaz, Ekim ve Ferhat birbirlerini kardeş gibi seven dört arkadaştır. Sert ve asabi bir yapıya sahip olan Caner başını belaya sokmaktan hiç çekinmez. Gözü kara ve sonunu düşünmeyen bir gençtir. Ayrıca müzikle uğraşır.

    Deniz Gürzumar Kimdir?


    1990'da Ankara'da dünyaya gelen genç oyuncu Deniz Gürzumar Haliç Üniversitesi Konservatuar ve Tiyatro Bölümü'nde eğitim görmekte.
    İlk olarak Gülpare dizisinde rol alan genç oyuncu ayrıca Gece Gündüz, Bizim Yenge, Keşanlı Ali Destanı, Çıplak Gerçek, Kayıp Şehir ve Merhamet gibi pek çok dizide yer aldı. Son olarak TRT'de yayınlanan Beni Böyle Sev dizisinde rol alan Deniz Gürzumar Yazın Öyküsü dizisi ile yeniden kamera karşısına geçti. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Deniz Gürzumar Rap tarzında müzik yapıyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yazın Öyküsü Caner - Deniz Gürzumar Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top