728x90 AdSpace

  • Latest News

    FABRİKA KIZI DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - SHOW TV FABRİKA KIZI DİZİSİ

    fabrika-kizi-dizi-oyuncuları-kimler
    FABRİKA KIZI DİZİSİ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Yaz dizileri bir bir yayınlanırken bir yeni dizide Show Tv den geldi. Show Tv Fabrika Kızı isimli yeni dizisini izleyici ile buluşturuyor. Fabrika Kızı dizisi ile ilgili tüm bilgiler ve merak edilenler yazımızdadır.

    Show Tv Fabrika Kızı dizi oyuncuları arasında Fulya Zenginer, Fırat Albayram, İsmail Demirci, Özge Korkmaz, Alayça Özürk, Tuğçe Karaoğlan, Alper Kadayıfçı, begüm Yılmaz gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Fabrika Kızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekmektedir.

    Dizinin baş karakteri olan Aylin, yıllardır görmediği babasından kalan mirası öğrenince kötü giden hayatının bir anda değişmesine şaşırmaktadır. Babasından kalan fabrikayı korumak ve devam ettirmek isteyen Aylin'in hikayesi anlatılacaktır. Yazımızın devamında ise yeni başlayan Fabrika Kızı dizisinin oyuncuları kimler, dizi konusu nedir gibi merak edilen bilgileri bulabilirsiniz.

    Fabrika Kızı Dizi Oyuncuları Kimler
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Fabrika Kızı Aylin - Fulya Zenginer Kimdir>>
    Fabrika Kızı CansınFırat Albayram
    Fabrika Kızı Yetkin Burak Satıbol
    Fabrika Kızı Ferhat İsmail Demirci
    Fabrika Kızı Muzaffer AnaAydan Burhan
    Fabrika Kızı Nuriye - Özge Korkmaz
    Fabrika Kızı Sami - Fatih Altın
    Fabrika Kızı Damla Gül Begüm Yılmaz
    Fabrika Kızı HimmetSedat Bilenler
    Fabrika Kızı AfitapAlayça Öztürk
    Fabrika Kızı YusufAlper Kadayıfçı
    Fabrika Kızı Asiye Tuğçe Karaoğlan

    Fabrika Kızı Dizi KonusuOtuzlu yaşlarının başında olan Aylin, nişanlısı ile birlikte İzmir'de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin'in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur. 
    Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin'in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul'daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat olacaktır.
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    fabrika kızı dizi oyuncuları, fabrika kızı dizisi, fabrika kızı oyuncu isimleri, fabrika kızı dizisindeki oyuncuların karakter isimleri, fabrika kızı oyuncu kadrosu, fabrika kızı dizisi oyuncuları kimler, fabrika kızında kimler oynuyor, fabrika kızı karakter isimleri, fabrika kızı dizisi aylin kimdir, fabrika kızı ferhat, fabrika kızı dizisi cansın kim,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FABRİKA KIZI DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - SHOW TV FABRİKA KIZI DİZİSİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top