728x90 AdSpace

  • Latest News

    İlişki Durumu Karışık Murat - Pamir Pekin Kimdir?

    Gönül İşleri dizisindeki komiser Kemal rolü ile herkesi kendine hayran bırakan yakışıklı oyuncu Pamir Pekin İlişki Durumu Karışık dizisi için yeniden kamera karşısına geçti. Özellikle genç kızlar tarafından çok beğenilen yakışıklı oyuncu yakında Show TV'de başlayacak olan İlişki Durumu Karışık dizisinin başrol oyuncularından biri. Pamir Pekin'e Eda Ece, Berk Oktay ve Seren Şirince gibi oyuncular eşlik ediyor.

    İlişki Durumu Karışık Murat Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    İlişki Durumu Karışık dizisindeki Murat karakterini yakışıklı oyuncu Pamir Pekin canlandırıyor. Murat, Elif ve Ayşegül arasında gidip gelen bir aşk çıkmazı içindedir. Bu aşk üçgeninin dışında bir de Can etkeni vardır. Dizinin ismine tam da uyan karışık bir aşk hikayesi izleyicileri bekliyor.

    İlişki Durumu Karışık Pamir Pekin Kimdir?


    Yakışıklı oyuncu Pamir Pekin 31 Mayıs 1979'da İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitiminin ekonomi üzerine tamamladı. 2007 yılından beri dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu ilk olarak Komiser Nevzat dizisinde rol aldı. Daha sonra ise Parmaklıklar Ardında, Vurgun, Keskin Bıçak, Lale Devri, Muhteşem Yüzyıl, Güzel Çirkin ve Tozlu Yollar gibi pek çok dizide rol aldı. En büyük çıkışını ise geçtiğimiz yıl rol aldığı Gönül İşleri dizisi ile geçekleştirdi. Pamir Pekin, Gönül İşleri dizisinde canlandırdığı Komiser Kemal rolü ile büyük beğeni kazandı. İlişki Durumu Karışık dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen deneyimli oyuncu Murat karakterini canlandırıyor.

    Modellik de yapan Pamir Pekin'in fotoğraf çekimlerinden birinin kısa bir videosu:
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İlişki Durumu Karışık Murat - Pamir Pekin Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top